Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Emma avslöjar föräldrarnas åsikt om åldersskillnaden

Emma Krokdal träffade Dolph Lundgren första gången på gymmet
Foto: Instagram
De fick snabbt upp ögonen för varandra.
Foto: MEGA/IBL
Dolph Lundgren är en av Sveriges främsta actionskådisar i Hollywood.
Foto: JIMMY MORRIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

För Emma Krokdal och Dolph Lundgren är åldern inget hinder. 

Nu berättar den personliga tränaren om vad hennes föräldrar tycker om relationen.

”De vill bara att jag ska vara lycklig och bli bra behandlad”, skrev Krokdal på Instagram. 

Norska personliga tränaren Emma Krokdal, 24, och Hollywoods svenska actionhjälte Dolph Lundgren, 63, träffades på gymmet och ljuv musik uppstod. 

I somras friade Lundgren till Krokdal och nu står det alltså klart att de ska gifta sig. 

– Hon är en fantastisk person och väldigt omtänksam, smart och rolig och underbar att vara med. Vi kan vara tillsammans dygnet runt utan att det känns jobbigt. Sedan tränar hon också och gillar att äta hälsosamt så vi har mycket gemensamt, berättade Dolph Lundgren då för Aftonbladet. 

Emma Krokdal om åldersskillnaden

Sedan dess har paret levt livet i Los Angeles tillsammans och Emma Krokdal har flera gånger slagit tillbaka mot det hat som de får motta på grund av åldersskillnaden på 38 år. 

– Vi vet att folk kommer att reagera, men så länge familjen och människor nära oss tycker att det är okej, det är allt som betyder något för oss, har hon bland annat berättat för norska VG. 

I en frågestund på Instagram berättar nu den norska personliga tränaren mer om relationen med sin kärlek. Bland annat undrar Krokdals följare hur hennes egna föräldrar känner inför åldersskillnaden. 

”De vill bara att jag ska vara lycklig och bli bra behandlad. De älskar honom”, svarar hon och visar en bild på sin familj tillsammans med Dolph Lundgren. 

Det språket pratar Emma och Dolph med varandra

Dessutom berättar Krokdal att de pratar engelska med varandra. Hon kommer från Trondheim och förklarar att hennes dialekt inte är så lätt att förstå. 

Emma Krokdal avslöjar också vad det var med Dolph Lundgren som fick henne att falla. 

”Hans personlighet. Det är svårt att hitta personer som är nere på jorden i Los Angeles. (Och så är han stilig också)”, förklarar Emma Krokdal. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.