Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eminems storbråk – rasar efter orden om dottern

Eminems dotter har vuxit upp – gör succé på internet
Rapparen Nick Cannon dissade Eminem och hans dotter Hailey i låten ”Invitation”. Efter det bröt ett bråk ut – som aldrig verkar få ett slut. Foto: Evan Agostini / AP
Hailie Scott Mathers, 23, har blivit känd världen över för att hon är rapparen Eminems dotter. Foto: Instagram.

Rapparen Nick Cannon dissade Eminem och hans dotter Hailey i låten ”Invitation”. 

Efter det bröt ett bråk ut – som aldrig verkar få ett slut. 

– Det här kommer att bli mycket värre och det finns inget slut på dissarna som kommer och går”, säger en uppgiftslämnare till Hollywood life

Hailie Scott Mathers, 23, har blivit känd världen över för att hon är rapparen Eminems dotter. Redan 1997 rappade artisten om sin lilla dotter, som då bara var ett år gammal, i låten ”Just the two of us”. Rapparens fans vet att dottern sedan har figurerat i flera av sin pappas många hits.

Att dottern betyder mycket för Eminem är det ingen som kan tvivla på – och det har också gjort att Eminem hamnat i storbråk med andra personer. Som rapparen Nick Cannon, 39. 

Rapparen har tidigare gjort musik om Hailie Scott Mathers. 

”Han är helt vrickad. Kan någon hämta Hailie och det andra barnet du uppfostrar, som inte ens är ditt”, rappar Cannon. 

Storbråket eskalerar: ”Strikt förbjudet”

Orden fick Eminem att se rött och han krävde en ursäkt – som aldrig kom. I stället kom fler disslåtar. Canon rappar bland annat om att Eminem aldrig kommer att bli en legend och att han behöver ett ansiktslyft. 

Nu berättar en uppgiftslämnare för Hollywood life att bråket aldrig kommer att få ett slut. 

”Några bråk pågår för evigt och det här är absolut något som kommer att fortsätta. Nick nämnde Hailie och det är strikt förbjudet. Det här kommer att bli mycket värre och det finns inget slut på dissarna som kommer och går”, säger personen. 

https://www.instagram.com/p/B4LJHTInJO7/?utm_source=ig_web_copy_link

Eminem adopterade dotternskusin

Det är många som inte vet är att Marshall ”Eminem” Mathers, 46, faktiskt har två döttrar till, utöver den hyllade Hailie Scott Mathers –  Alaina Marie Mathers, 25, och Whitney Scott Mathers, 16.

Alaina, som från början hette Amanda, är inte artistens biologiska dotter, utan är egentligen kusin till Hailie Scott Mathers – dotter till Kim Scotts tvillingsyster Dawn Scott.

I en intervju 2004 berättade Eminem om beslutet att ta in Alaina i sitt hem och adoptera henne.

– Hon är praktiskt taget min och Kims, hon har levt med oss vart vi än har varit, sa Eminem i artikeln.

Eminem har haft ett stormigt förhållande med Kim Scott och  efter att paret hade skiljt sig träffade Kim Scott kärleken i Eric Hartter, och de två fick tillsammans dottern Whitney Scott 2002. Eric Hartter verkar dock inte ha haft något intresse av att hålla kontakt med sin dotter, och eftersom mamma Kim Scott åkte in och ut ur fängelse, så föll det på Eminem att ta hand om och uppfostra Whitney också.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.