Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eminems dotters ärliga ord om relationen till stjärnan

Eminem.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Hailie Scott berättar om relationen till pappan Eminem. Bild: Instagram.

Hailie Scott öppnar för första gången upp om relationen till sin pappa Eminem.

I en intervju med Daily Mail säger dottern att hon stöttas av sin far.

– Självklart. Vi är väldigt nära, säger hon.

Rapparen Marshall ”Eminem” Mathers, 45, har hyllat sin enda dotter Hailie Scott, 22, många gånger i låtar som ”Hailies song” och ”The way I am”.

Nu berättar Hailie Scott själv för första gången om relationen till pappan. I en intervju med Daily Mail får Scott frågan om hon upplever stöd från sin far.

– Självklart. Vi är väldigt nära, svarar hon.

Hailie Scott pluggar psykologi på Michigan State University i USA. Det var på utbildningen hon föll för sin kursare Evan McClintock. Pojkvännen ska ha varit ett stort Eminem-fan redan innan han träffade Hailie Scott. 

Hailie Scott har nära en miljon följare på Instagram och visar där upp ett intresse för mode och smink. Hon har dock aldrig postat någon bild av sin berömda pappa. Enligt artistens dotter har hon inget intresse av att leva i offentlighetens ljus.

https://www.instagram.com/p/BOkvdldhA--/?utm_source=ig_embed

 

LÄS MER: Eminems dotter har vuxit upp - så ser hon ut i dag 

 

Eminems äktenskap kraschade

Eminem träffade Hailies mamma Kimberly Scott när de båda var 15 respektive 13 år gamla. Dottern föddes på juldagen 1995 – och fyller nu snart 22 år.

Paret gifte sig 1999 men skilde sig bara två år senare.

De gifte senare om sig 2006, men separerade igen bara efter några månader och beslöt att dela vårdnaden om dottern.

Trots svåra år för Eminem har han alltid satt dottern i första rummet – och lägger sig själv åt sidan när hon behöver honom.

– Hailie har varit min huvudsakliga källa till motivation, särskilt när hon var nyfödd och jag inte hade någon karriär, jag hade inga pengar, ingenstans att bo. Jag tror att det verkligen gav mig en spark i ändan, mer än något annat, har han tidigare sagt.

 

LÄS MER: Eminem kommer till Friends arena 2018 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.