Eminems dotter har vuxit upp – nu gör hon succé

Hailie Scott, dotter till Eminem, gör succé i sociala medier.
Foto: Privat.
Eminems dotter Hailie har vuxit upp.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Eminems dotter Hailie Scott har vuxit upp – och gör succé i sociala medier.

Trots sina föräldrars turbulenta historia har dottern en god relation till rapparen.

– Självklart. Vi är väldigt nära, säger Hailie Scott till Dailymail.

I låten ”Hailie's song” från 2002 rappar Eminem om sin och exfrun Kimberly Scotts gemensamma dotter Hailie Scott.

– Hailie har varit min huvudsakliga källa till motivation, särskilt när hon var nyfödd och jag inte hade någon karriär, jag hade inga pengar, ingenstans att bo. Jag tror att det verkligen gav mig en spark i ändan, mer än något annat, har Eminem tidigare sagt om dottern.

På juldagen fyllde rapparens dotter 23 år – och numera gör hon succé på Instagram med över 1,3 miljoner följare. I bilderna visar hon upp ett intresse för smink och mode.

https://www.instagram.com/p/Br1J6kUh7U8/

Tidigare i år tog Hailie Scott en examen i psykologi på Michigan State University i USA. På kursen träffade hon sin blivande pojkvän Evan McClintock som uppges blivit godkänd av pappa Eminem.I framtiden vill kändisdottern inte gå i pappas fotspår och bli artist, enligt Dailymail. I stället siktar hon på att bli en stor influencer i sociala medier – och med 1,3 miljoner följare är Hailie Mathers på god väg.

Numera bor hon i amerikanska delstaten Michigan och har enligt egen utsago god kontakt med sin pappa som är väldigt stöttande.

– Självklart. Vi är väldigt nära, säger Hailie Scott i intervjun med Dailymail.

Eminems skuld gentemot dottern

Eminem, eller Marshall Bruce Mathers III som han egentligen heter, fick dottern Hailie tillsammans med ungdomskärleken Kimberly Scott. Paret träffades när de var 15, respektive 13 år, och dottern föddes 1995. 

Sedan dess har paret gift sig – och skilt sig två gånger.Att växa upp med en världskänd pappa är inte lätt. På låten ”Castle” från plattan ”Revival” från 2017 beskriver Eminem den skuld han känner gentemot sin dotter.

Bland annat rappar Eminem fraserna: 

”Jag har sagt ditt namn men alltid försökt att dölja ditt ansikte. Den här branschen är galen, jag ville visa min kärlek till dig, men jag hade ingen aning att det skulle bli så här, om jag visste det skulle jag aldrig gjort det.”

Och fortsätter:

”Saker som borde varit privat mellan mig och din mamma har blivit offentligt. Jag kan inte hantera det, dom kan ta det här kändisskapet tillbaka, jag vill inte ha det.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.