Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Eminem om dejtingryktet: Nicki Minaj, messa mig!

Nicki Minaj har dejtat flera stora namn i rappvärlden – och nu kanske Eminem?
Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Eminem kommenterade ryktena under en spelnning i helgen: ”Nicki, messa mig!”
Foto: KRISTINA BUMPHREY / KRISTINA BUMPHREY/STARTRAKSPHOTO STARTRAKS PHOTO

I helgen bekräftade rappdrottningen Nicki Minaj att hon dejtar The real Slim Shady, Eminem. Eller? Fansen står frågande efter de båda stjärnornas olika hintar och tweets.

”Told them I met Slim Shady, bag the Em/ Once he go black, he'll be back again” rappar Nicki Minaj på låten ”Big Bank” som hon släppte tillsammans med Big Bank, 2 Chainz och Big Sean i fredags. 

I ett inlägg på Instagram upprepade hon sedan textraden: ”Jag sa till dem att jag träffade Slim Shady. Låg med en EM!!!”.

https://www.instagram.com/p/BjL_7PAhI5J/?taken-by=nickiminaj

I samma veva svarade hon ett undrande fan på Twitter. På frågan ”dejtar du Eminem?” skrev Nicki Minaj ett kort svar – ”ja”, och så var spekulationerna i gång.

Nicki Minaj har hintat om Eminen förrut

Men helgens hintar är inte de första från ”Starships”-stjärnan. I april släppte hon albumet ”Barbie Tingz”. I en textrad rappar hon ”I'm still fly, just bagged a white guy”/”Jag är fortfarande het, jag låg just med en vit kille”, skriver Billboard.

Redan då viskades det om att Nicki Minaj syftade på Eminem. 


LÄS MER: Superstjärnan kommer till Sverige – 17 år sedan sist 


När Eminem i helgen uppträdde i Boston passade även han på att kommentera ryktena. I ett mellanprat frågade han publiken ”Hur många av er skulle önska att jag dejtade Nicki Minaj?” varpå publiken jublade högt.

”För guds skull, jag också. Nicki, om du får det här meddelandet, messa mig så kan vi prata om det”, fortsatte han sedan.

Eminem sa till konsertpubliken i helgen att han också önskar att han dejtade Nicki Minaj.
Foto: LUIS GUERRA/THE GROSBY GROUP / STELLA PICTURES LUIS GUERRA/THE GROSBY GROUP

”Jag älskar honom så mycket”

Det är inte första gången Nicki Minaj rappar om sina manliga musikkollegor. I låten ”Only” dementerar hon rykten om att hon ska ha dejtat så väl Drake som Lill Wayne.

Trots helgens lekfulla hintar finns det nu saker som tydligt pekar på att även Nicki Minaj och Eminems påstådda romans är mer fantasi än verklighet. På Twitter skriver Nicki Minaj att hon uppskattar Eminems fråga till publiken, samt att deras första dejt borde bli i studion.

https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1000940724756463616

Nicki Minaj efter uppbrotten: ”Hatar män”

När Nicki Minaj nyligen gästade Ellen DeGeneres talk show pratade hon om hur hon är trött på män, rapporterar Daily Mail.


LÄS MER: ”Snyggfången” på fest med Nicki Minaj 


”Jag tar det bara lugnt just nu, jag lever i celibat. Jag vill ha ett år där jag inte dejtar män. Jag hatar män” sa hon till tv-publiken.

Nicki Minaj har öppet dejtat flera stora namn i rappvärlden så som Safaree Samuel, Nas och Meek Mill. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.