Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Emily in Paris” -stjärnan i Stockholm

Följ senaste nytt i Expressens livesändning.
Lily Collins i Stockholm.
Foto: Instagram / Instagram
Skådespelaren delade bland annat med sig av bilder från en cykeltur med sin make Charlie McDowell, på Strandvägen.
Foto: Instagram / Instagram
Skådespelaren Lily Collins, 33, främst känd för sin roll som Emily Cooper i Netflix-succén ”Emily in Paris”.
Foto: Netflix

Netflix-stjärnan Lily Collins är i Stockholm. 

På torsdagen delade skådespelaren bland annat med sig av bilder från en cykeltur med sin make Charlie McDowell, på Strandvägen. 

Skådespelaren Lily Collins, 33, främst känd för sin roll som Emily Cooper i Netflix-succén ”Emily in Paris”, är just nu på äventyr i Stockholm. 

På torsdagen postade Netflix-stjärnan, som även är dotter till den världsberömda musikern Phil Collins, bilder från Sveriges huvudstad på sitt Instagramkonto. 

Tillsammans med sin man, filmregissören Charlie McDowell, 39, syntes Collins åka elsparkcykel på Strandvägen i centrala Stockholm. 

”Ingenting stoppar oss från att åka cykel, inte ens snö ...”, skrev Lily Collins på sin Instagram-story. 

Förtjusta i Sverige sedan tidigare

Det går att anta att Lily Collins och Charlie McDowell båda är extra förtjusta i Sverige – de tillbringade nämligen även sin smekmånad här. 

”Jag kan inte föreställa mig en mer minnesvärd, magisk första resa som nygifta”, skrev skådespelaren då på sin Instagram. 

Det var i september 2021 som Collins och McDowell gifte sig. 

Under ett par veckors tid reste de nyblivna makarna sedan runt i både Sverige och Norge. På bilder som Lily Collins delade på Instagram syntes de båda njuta av den skandinaviska naturen.

Paret besökte bland annat ett känt trädhotell beläget i Harads vid Luleälven, drygt 4,8 kilometer nordväst om Boden.

Ytterligare ett stopp var vid ett flytande spahotell, också beläget i Harads, där besökare bor på vattnet och paret njöt av såväl bastu som iskalla bad

”Vår skandinaviska smekmånad må vara över men äventyret är definitivt inte det”, skrev Lily Collins på Instagram efter att paret återvänt hem.

https://www.instagram.com/p/CoK7rxNJTnj/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.