Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Emily Blunt avskyr makens nya kropp

Emily Blund ogillar makens nya kropp: "Hon vill ha den blekfeta killen tillbaka", säger Krasinski.
John Krasinski.

John Krasinski visar för första gången upp sin nya, muskliga superkropp.

Men skådespelarens flickvän, Emily Blunt, är inte nöjd med kärleken förändrade yttre.

– Hon hatar det. Hon vill ha den blekfeta killen tillbaka, säger han enligt E! Online.

I den nya filmen "13 hours: The secret soldiers of Benghazion" visar skådespelaren John Krasinski upp sig i bar överkropp. Något som får både fansen – och hans flickvän – att häpna. Stjärnan har nämligen byggt muskler som aldrig förr och har numera en så kallad superkropp.

Inför filminspelningarna tränade John Krasinski intensivt för att komma i sitt livs form. Två gånger om dagen under åtta veckor körde stjärnan stenhårda pass tillsammans med sin personlige tränare.


LÄS MER: Emily Blunt och John Krasinski väntar barn

John Krasinski om sin nya muskelkropp

– Det är verkligen mycket jobb bakom det här. Jag tänkte att det skulle bli, typ, "jag äter några energibars och gör lite armhävningar". Så blev det inte. Min PT sa att "det kommer att bli ett helvete för dig i åtta veckor", säger skådespelaren i intervjun enligt sajten E! Online.

John Krasinski berättar att han före inspelningarna inte kunde göra en enda så kallad "pull up", men att han fick lära sig den hårda vägen.


LÄS MER: Emily Blunt tog med Tom Cruise på sexklubb

John Krasinski: "Emily Blunt hatar det"

Men en som inte är riktigt lika nöjd med skådespelarens nya muskelkropp är hans flickvän, skådespelaren Emily Blunt, känd från bland annat filmen "Djävulen bär Prada".

– Hon hatar det. Hon vill ha den blekfeta killen tillbaka, säger John Krasinski i intervjun.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.