Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Emily, 26, kritiseras – efter nakenbilderna

Den brittiska modellen Emily Ratajkowski, 26, är inte känd för att vara blygsam.

I en ny kampanj syns modellen spritt språngande naken – samtidigt får hon kritik för att hon visar upp en ohälsosam kroppstyp skriver Style Caster.

"Jag hoppas verkligen inte att tjejer inspireras att se ut så här för det är absolut ohälsosamt", skriver en person under en bikinibild Ratajkowski lagt upp på sin Instagram.

Den brittiska modellen Emily Ratajkowski är känd för att vara oblyg – både när det kommer till sina åsikter och att visa upp sin kropp.

Men Ratajkowskis nya bilder för Love Magzine kan vara de mest vågade hitintills. Den 26-åriga modellen är helt naken på de svartvita bilderna som pryder tidningen tagen av fotografen Patrick Demarchelier.

https://www.instagram.com/p/BW0d4dkFabL/?taken-by=emrata

Samtidigt som de vågade bilderna på Emily Ratajkowski uppmärksammas så får modellen också hård kritik från flera av sina följare på sociala medier.

"Att vara så tunn att du kan se revbenen är inte en sund sak att sträva efter, och jag tycker inte heller att det borde hyllas." skriver en person under en bikinibild Ratajkowski lagt upp på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/BEL1xkgy2fB/?taken-by=emrata

Modellens fans efter bikinibilderna: "Det är absolut ohälsosamt"

Bilden visar modellen på en strand i en svart bikini. Flera personer har kommenterat Emily Ratajkowskis revben som syns tydligt på bilderna.

"Fan vilket läskigt revben" skriver en person.

En annan person skriver:

"Jag hoppas verkligen inte att tjejer inspireras att se ut så här för det är absolut ohälsosamt"

Emily Ratajkowski nya vågade bilder – modellen är helt naken

Emily Ratajkowski slog igenom i Robin Thickes musikvideo "Blurred Lines" och har efter det prytt tidningsomslag och agerat som skådespelare. Nu är hon aktuell med de nya vågade bilderna i Love Magazine.

Hon har tidigare berättat i tidningen Female First att människor har problem att förstå att hon både kan vara sexig och smart. Ratajkowski har även sagt att hon har problem att få jobb för att hon är för sexig och har för stora bröst.

https://www.instagram.com/p/BP0CClYjVsZ/?taken-by=emrata

– Vad är det för fel på mina bröst? De är vackra feminina saker som behöver hyllas. De är fantastiska stora, de är fantastiska små. Varför ska det vara ett problem? sa Emily Ratajkowski då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.