Överraskande beskedet – EMD gör comeback

Erik Segerstedt och Mattias Andréasson gör Danny Saucedo sällskap i höstens ”Så mycket bättre”.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Pojkbandet EMD gick skilda vägar 2011 efter fyra album och en tredjeplats i ”Melodifestivalen”
Foto: LEIF R JANSSON / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN

Efter åtta år – nu gör EMD comeback.

Erik Segerstedt och Mattias Andréasson gör Danny Saucedo sällskap i höstens ”Så mycket bättre”.

– Jag kan väl bekräfta att det kanske blir nån liten återförening, säger Martin Nygård till Aftonbladet.

Pojkbandet EMD gick skilda vägar 2011 efter fyra album och en tredjeplats i ”Melodifestivalen”. Åtta år senare har nu de gamla bandkollegerna Danny Saucedo, 33, Erik Segerstedt, 36, och Mattias Andréasson, 38, under veckan synts i musikstudion tillsammans på sociala medier. Många blev nyfikna på om mötet innebar en återförening för pojkbandet EMD och de som hoppas på det kan skatta sig lyckliga. Bandet ska nämligen göra comeback, i TV4:s ”Så mycket bättre” under hösten, skriver Aftonbladet.

Programmet firar 10 år och säsongen kommer därför bjuda på en hel del gamla deltagare. Artisten Danny Saucedo är en av deltagarna som återkommer, och denna gång får han alltså sällskap av de tidigare bandkollegerna, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson, enligt tidningen.

Erik Segerstedt: ”Vi skulle ses i studion”

Erik Segerstedt vill dock inte bekräfta uppgifterna. Till tidningen säger han att alla är nyfikna på vad inläggen där de alla tre syns tillsammans i studion betyder men förklarar att de helt enkelt är vänner som ville ses.

– Vi har bara setts. Vi sa att vi skulle ses i studion för att vi ville träffas, så hade vi nån liten bit där som vi sjöng på, det är inte mer än så, säger Erik Segerstedt till Aftonbladet.

TV4: ” Blir någon liten återförening”

Martin Nygård, exekutiv producent för ”Så mycket bättre”, bekräftar dock att pojkbandet kan komma att dyka upp under säsongen.

– Jag kan väl bekräfta att det kanske blir någon liten återförening, eftersom du har jobbat så hårt med den här nyheten. Det är inte helt taget ur luften, säger Martin Nygård till Aftonbladet och förklarar att det inte är den enda överraskningen det kommer bjudas på i höst.

– Nej, det kommer bli fler oväntade saker i höst. Vi har lite annat att presentera också. En sån här sak var viktigast att hålla hemlig inför inspelningen så att det blev en överraskning för dem som är med och alla program är ju klara nu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.