Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elvabarnfamiljens nya liv – efter vinsten på Triss

De har lett populära programmet
Annica Einarsson Dannberg, 38, från Kungsgården vann 2 500 000 kronor i ”Nyhetsmorgon.”Foto: TV4
När den sista rutan var skrapad stog det klart att elvabarnsmamman vunnit 2 500 000 kronor. Foto: TV4
– NEEEEEJJJJJJJ! WOHO! Två och en halv miljon. Annica shit, skrek programledaren Jenny Alversjö när hon fick se vinsten.Foto: TV4
Foto: TV4
– Nu kan man ju njuta på ett annat sätt än vad man hade kunnat göra innan, säger Annica Einarsson.Foto: PRIVAT
– Vi åkte ner till Stockholm. Så har vi sovit på hotell. Just den här egentiden som vi har nu det är ju något helt annat än när vi var nere i Stockholm förra gången, säger Annica Einarsson.Foto: PRIVAT
Som en bonus fick de även en barnfri visit till Stockholm av Svenska Spel. Foto: PRIVAT
1 / 8

Det blev skrik och glädjerop i studion när elvabarnsmamman Annica Einarsson Dannberg vann 2 500 000 kronor i ”Nyhetsmorgon”.

Nu berättar hon hur familjen liv har förändrats efter miljonvinsten.

– Man kan säga att vi har gått ifrån en icke gemensam sommar till en gemensam sommar, säger Annica Einarsson.

I början av maj var Annica Einarsson Dannberg, 38, från Kungsgården på plats i ”Nyhetsmorgon”-studion. När den sista rutan var skrapad stog det klart att elvabarnsmamman vunnit 2 500 000 kronor.  

– NEEEEEJJJJJJJ! WOHO! Två och en halv miljon. Annica shit, skrek programledaren Jenny Alversjö när hon fick se vinsten.

– Åh herregud! Oj oj oj. Över förväntan, sa Annica Einarsson Dannberg efter vinsten. 

Nu berättar Annica Einarsson att familjens liv har hunnit förändrats en hel del efter vinsten. De har bland annat valt att lägga en del på huset

– Det håller vi på med. Vi håller på att göra i ordning rum i källaren och även ett badrum.

Familjen har valt att ta hjälp med husbygget och i stället då fått mer tid att umgås med barnen.

– Man kan säga att vi har gått ifrån en icke gemensam sommar till en gensam sommar kan man säga. Nu kan man ju njuta på ett annat sätt än vad man hade kunnat göra innan, säger Annica Einarsson.

Efter vinsten – gick inte som planerat

Förutom att renovera och att ge en del av pengarna till barnen så har även familjen tänk att för första gången på länge komma ut och resa. De planerna har dock inte kommit i gång riktigt än eftersom det krävs en hel del logistik att resa med alla barnen. 

– Det får bli som lite grädde på moset efteråt. Vi har ganska många projekt i gång. Just nu har vi fått på sommarledighet, berättar Annica Einarsson. 

Hon berättar också hur barnen reagerade över vinsten.

– ”Åh kommer vi få åka på en resa nu och flyga flygplan” frågade de.

”Det blir verkligen egentid”

Men inte nog med överraskningen elvabarnsfamiljen fick när de skrapade fram 2,5 miljoner i ”Nyhetsmorgon” – som en bonus fick de även en barnfri visit till Stockholm av Svenska Spel. 

– Vi åkte ner till Stockholm. Så har vi sovit på hotell. Just den här egentiden som vi har nu det är ju något helt annat än när vi var nere i Stockholm förra gången, säger Annica Einarsson

Samtidigt som paret får njuta av sin egentid så har de fått ordnat med barnvakter hemma.

 – Det blir ett annat sätt att koppla av, det blir verkligen egentid, säger Annica Einarsson.

Prognos: Så blir vädret kommande dagarna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.