Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elsa Hosks avslöjande om hemliga pojkvännen Tom

Foto: INSTAGRAM VIA EPP / /IBL E-PRESS PHOTO.COM

Elsa Hosk har varit tillsammans med dansken Tom Daly i nästan fyra år, trots det har paret varit hemliga med sin kärlek.

Nu ger supermodellen en ovanlig inblick i deras relation och berättar att de har många gemensamma intressen – ett av dem är att nakenbada i det fria.

– Det är en fantastisk känsla, säger Elsa Hosk i People.

Att döma av svenska supermodellen Elsa Hosks, 30, Instagram så befinner hon sig ständigt på resande fot på olika jobb runtom i världen.

Många utgår från att Elsa Hosk är singel, men faktum är att hon har varit tillsammans med entreprenören Tom Daly sedan 2015. Pojkvännen syns dock ytterst sällan i hennes sociala medier.

Även Tom Daly är skandinav och kommer från Danmark. Han är grundare av företaget Running Vision, som tillverkar solglasögon gjorda för löpturer. 

https://www.instagram.com/p/BqYaw-RlftN/?utm_source=ig_embed

Paret blev tillsammans 2015, men har känt varandra längre än så. Tom Daly har delat en svartvit bild av dem på Instagram och skrivit:

”2011. Tacksam för att vi fick ihop oss tids nog”.

https://www.instagram.com/p/Bb2885Pnk6j/?utm_source=ig_embed

Berättar om intresset

Hosk och Daly bor ihop i New York och har gemensamma intressen som fotvandring, hänga på stranden – och nakenbada. Det berättar Elsa Hosk i en intervju med People.

– Det är vad vi gör. Min pojkvän och jag vandrade över ett berg i Grekland för att komma till andra sidan där det inte var några människor, bara för att kunna hoppa i havet nakna. Det var bäst, sa hon och fortsatte:

– Det är något befriande med det, du kastar av kläderna och är dig själv. Det är en fantastisk känsla. Inget stör dig. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.