Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elsa Hosks privata liv med sambon – bilderna visar

Elsa Hosk berättar om priva livet med sambon
Elsa Hosk.
Foto: SIMONE COMI/VENEZIA/IPA/SHUTTERSTOCK / SIMONE COMI/VENEZIA/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Elsa Hosk.
Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Bara för att det råder pandemi i hela världen behöver man inte sluta styla sina kläder.

Det visar svenska supermodellen Elsa Hosk i ett reportage i Vogue, där hon visar sju outfits från sju olika dagar – och delar med sig av privatlivet med sambon i New York.

”Det här är jag när jag överraskar min pojkvän med en hel pizza från Rubirosa helt uppklädd i Bottega Veneta. Han dök direkt på pizzan och tittade inte två gånger på mig”, berättar Elsa Hosk för Vogue.

Som supermodell håller man stilen oavsett vad. Det verkar åtminstone stämma för svenska stjärmodellen Elsa Hosk, 31.

Hosk sitter fast i social isolering med kärleken Tom Daly i deras lägenhet i New York, och delar med sig av vardagslivet och fashionabla utstyrslar i ett reportage i Vogue.

Till en bild där Elsa Hosk sitter snyggt klädd i en vitt set med en Chanel-väska över ryggen och guldsmycken, skriver hon om sin och sambons flykt från lägenheten.

”Vi gick upp på vårt tak eftersom solen var framme i dag. Det är den perfekta flykten: att titta ut över taken och ner på trädgårdar högt uppifrån med en god havremjölk-cappucino”.

Elska Hosk visar upp livet i New York

Till en annan bild, där Elsa Hosk är uppklädd i klänning och klackar, berättar modellen om en romantisk överraskning som kanske inte riktigt fick önskad effekt hos Daly.

”Det här är jag när jag överraskar min pojkvän med en hel pizza från Rubirosa (vår favoritpizzeria i New York), helt uppklädd i Bottega Veneta. Han dök direkt på pizzan och tittade inte två gånger på mig. Jag frågade honom om han kunde ta en bild innan vi åt, och han tog bokstavligt talat två bilder. Men jag kände mig väldigt fin, och det är det viktigaste”, skriver Elsa Hosk.

Precis som alla andra måste Hosk handla, men modellen erkänner att det lätt blir problem när hon ska veckohandla i mataffären, och att hon råkar köpa fel saker.

”Vi gick och handlade, och jag blir alltid överväldigad i mataffären och kommer hem med flera blombuketter i stället för vad vi faktiskt behöver”, skriver hon i Vogue.

Grova hatet mot Amanda Lundgren: ”Fattar inte varför”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.