Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elsa Hosk visar nu upp drömlägenheten

Hosk satt fast i social isolering med kärleken Tom Daly i deras lägenhet i New York.
Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: KRISTIN CALLAHAN/ACE / SPLASHNEW / KRISTIN CALLAHAN/ACE / SPLASHNEW SPLASH NEWS

Svenska supermodellen Elsa Hosk har lagt två år på att renovera sin drömlägenhet i New York.

Efter flera problem visar hon nu äntligen upp det färdiga resultatet.

– Jag gjorde om i stort sett allt, säger hon i en video på Instagram.

Den svenska stjärnmodellen Elsa Hosk, 31, satt under coronapandemins topp isolerad med kärleken Tom Daly i deras lägenhet i New York. I ett reportage i Vogue delade hon med sig av privatlivet under karantänen.

Men nu går hon ännu längre och ger en full rundvisning av lägenheten i en video på Instagram – där hon också berättar om vägen fram till drömlägenheten.

– Mitt mål var att hitta något som var väldigt rått och och inte tillgjort alls. Min dröm var ett Soho-loft med stora fönster, kanske en gammal fabrik, säger hon, i videon.

Elsa Hosk visar upp lägenheten

Efter drygt ett års letande hittande hon vad hon letade efter – ett ställe där hon kunde göra om allt från grunden. Ändå visade det sig snabbt att de flesta planerna var svåra att genomföra.

– Renoveringen tog två år eftersom inget var tillåtet. Det här är ett byggnadsminne, men till slut anställde jag rätt personer och vi lyckades göra en andra våning, säger Elsa Hosk på Instagram.

I videon får hennes följare se de olika delarna av lägenheten och höra hur Elsa Hosk tänkt med inredningen.

– Eftersom lägenheten bara är ett stort utrymme, förutom ovanvåningen, ville jag att varje del skulle vara speciellt och ha sin egen atmosfär, säger hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CEvZgkjJF_Z/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.