Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elsa Hosk om överdosen: ”Jag hamnade på botten”

Supermodellen Elsa Hosk berättar i Skavlan: ”Hamnade på botten”
Berättar om överdosen i Skavlan.Foto: SVT/SKAVLAN
Elsa Hosk är en av Sveriges mest framgånsgrika modeller någonsin.Foto: SIMONE COMI/VENEZIA/IPA/SHUTTERSTOCK /

Elsa Hosk, 31, är en av Sveriges mest framgångsrika modell någonsin. 

I en intervju med Skavlan berättar hon nu om den tuffa tiden i New York och överdosen som fick henne att hamna på rehab.

– Jag hamnade på botten, säger hon i fredagens program. 

Svenska supermodellen Elsa Hosk har gått visningar för de största modehusen så som Dior, Guess, Victoria's Secret, Dolce & Gabbana. Hon anlitades av en japansk modellagentur redan som 14-åring. 

Men vägen till framgång har varit tuff. I Skavlan berättar om den mörka tiden i New York som 20-åring. 

– Jag hamnade på botten. Jag flyttade till New York när jag var 20. Då hade jag druckit i två år och så hade jag en överdos, säger hon. 

– Sen var jag på rehab, fortsätter hon. 

Fredrik Skavlan frågar henne då vad hon tog en överdos av: 

– Det var kokain, tror jag. Jag kom ihåg att jag vaknade på ett sjukhus. När jag tänker tillbaka på det, så tänkte jag då att det inte är jag som har problem. Det är ni, alla ni runtomkring mig som inte fattar. 

Är gravid med första barnet

I dag bor Elsa Hosk i New York tillsammans med pojkvännen Tom Daly. Och i veckan berättade hon att hon väntar parets första barn.

”Har hållit denna ängel i min mage hemlig ett tag... Känner mig otroligt exalterad och lycklig över att få en bebis och börja nästa kapitel i livet med min drömman!!!!”, skrev Elsa Hosk på Instagram till ett inlägg med bilder på gravidmagen.

”Skavlan” sänds fredagar 21.00 på SVT1.

Supermodellen berättar nu hemligheten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.