Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elsa Billgren: "Jag kämpar för mitt liv"

Elsa Billgren har opererat bort sin livmoder.Foto: Expressen
I sin blogg skriver hon om den sämsta vintern i sitt liv – men också den bästa.Foto: Julia Dansarie

Elsa Billgren, 31, har opererat bort sin livmoder.

Det berättar tv-profilen i sin blogg.

"Jag kämpar för mitt liv", skriver hon på sin blogg.

"Äntligen hemma"-profilen Elsa Billgren fick sitt första barn under förra sommaren. Nu berättar hon via sin blogg om hur hon vaknade upp intill sonen efter att ha opererat bort sin livmoder.

"I går var jag 30 år och det känns som ett helt annat kapitel i mitt liv. I dag fyller jag 31 år och vaknar upp utan livmoder men med min son vid min sida. Helt nya förutsättningar i livet, en hel del kämpa och rädsla kvar, men nu är jag i alla fall förbi en stor kulle av detta", skriver hon.

Berättat tidigare: Värsta vintern i mitt liv

Billgren berättade tidigare i år om sin hälsa och sade då att allt kunde kännas nattsvart ena stunden innan hon kom på att hon har en bebis att ta hand om.

 

LÄS ÄVEN: Elsa Billgren har fått barn

 

Hon lovade också att hon i sinom tid skulle berätta om vad som pågick när hon visste mer. Elsa Billgren säger att vintern har varit den värsta i hennes liv – men också den bästa.

"Bästa för att jag har fått en unge som jag älskar mer än jag trodde var möjligt", skriver hon och fortsätter:

"Den värsta för att jag kämpar för mitt liv."

Barnbesked efter semester

Det var i juni under fjolåret som Elsa Billgren fick en son tillsammans med maken Pontus De Wolfe, 34. De berättade att de väntade barn efter en semester och kallade det "det allra finaste man kan få med sig hem från Palma".

Hon berättar inte i bloggen om varför hon har genomgått en hysterektomi, men är hoppfull om en grönskande livlig vår som är full av äventyr.

"Man vet aldrig vart livets bana tar en. Ena sekunden tror man att man har allt under kontroll, den andra står man där och håller i sig medan det far av sig själv. Viktigast är dock det som ändå finns, och det kommer jag alltid få ha kvar, här och nu och varje dag", avslutar Elsa Billgren.

Expressen har varit i kontakt med Elsa Billgren som hänvisar till sin blogg.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.