Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elliot Page ansöker om skilsmässa från hustrun

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Elliot Page och Emma Portner skiljer sig efter tre år
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Elliot Page kom ut som transsexuell i december 2020.
Foto: MPNC / TT NYHETSBYRÅN

Skådespelaren Elliot Page, känd från bland annat ”Juno” och ”Inception”, har ansökt om skilsmässa från sin fru Emma Portner, skriver Page Six

Paret gifte sig i januari 2018 men gick skilda vägar redan i somras. 

”Vi har största respekt för varandra och förblir vänner”, säger paret. 

Den 33-årige Hollywoodskådisen Elliot Page lämnade in ansökan om skilsmässa under tisdagen, efter att paret levt isär i ett halvår. 

”Efter mycket eftertanke och noggrant övervägande har vi fattat det svåra beslutet att skilja oss efter vår separation i somras. Vi har största respekt för varandra och förblir nära vänner”, säger paret i ett gemensamt uttalande. 

Elliot Page gifte sig i hemlighet med dansaren och koreografen Emma Portner i januari 2018. 

”Jag kan inte förstå att jag får kalla den här fantastiska kvinnan för min fru”, skrev Elliot Page då på sin Instagram.

Ellen blev Elliot 

I december förra året kom Page ut som transsexuell. Då bytte han namnet Ellen till Elliot och meddelade att hans pronomen numera är hen eller han. 

”Jag känner mig lyckligt lottad att skriva detta. Att vara här. Att ha kommit till den här platsen i livet. Jag känner mig överväldigad och tacksam för alla fantastiska människor som stöttat mig genom den här resan”, skrev han då på sin Instagram. 


Hon har över 100 000 följare på instagram. Men det finns något som influencern Matilda Högberg valt att inte berätta – förrän nu. Hon föddes som Marcus.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.