Jimmy Olsson och modellen Ellinor Bjurström väntar barn. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINENJimmy Olsson och modellen Ellinor Bjurström väntar barn. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Jimmy Olsson och modellen Ellinor Bjurström väntar barn. Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL

Ellinor Bjurströms stora bebislycka

Publicerad

Top Model-profilen Ellinor Bjurström, 24, och hennes pojkvän väntar barn. 

Det avslöjar hon själv genom en bild på Instagram.  

”Jag finner inga ord, det är ren lycka och kärlek.” skriver hon till bilden.

Många gillar att skicka Alla hjärtans dag-hälsningar så här den 14 februari. Men en med lite extra mycket hjärta står modellen och bloggaren Ellinor Bjurström och sambon Jimmy Olsson för. 

Stora avslöjandet på Instagram

Genom en bild på Instagram avslöjar de att de väntar barn. 

På bilden står Ellinor Bjurström upp medan pojkvännen pussar en mage som målats i bakgrunden. Mitt emot står Ellinor och man ser en tydlig bebis-kula under klänningen. 

I bakgrunden står också ”Vi ses i augusti 2018” tillsammans med flera hjärtan. 

 

LÄS MER: Alla hjärtans dag – hur firas den och så gör du

 

”Jag finner inga ord, det är ren lycka och kärlek. Äntligen kan vi berätta för er alla att vi blir föräldrar i Augusti! ” skriver hon bland annat till bilden och hälsar sina följare en glad alla hjärtans dag. 

Hon berättar också att hon lagt upp en film om graviditeten på sin youtube-sida. 

 

https://www.instagram.com/p/BfKsr3XhOtZ/

 

Följarna är glada för de blivande föräldrarna. 

”Åh. Stort grattis. Stort lycka till till er” skriver en person och skickar hjärtan. Andra kommenterar att de kommer att bli riktigt bra föräldrar. 

 

LÄS MER: Nicolas och Leonores kärleksfulla hälsning

 

Berättat om missfall 

Ellinor Bjurström bloggar öppenhjärtligt och vill bryta tabun kring kroppen. 

Hon har tidigare berättat om att hon fått ett tidigt missfall. Hon berättade då om den jobbiga upplevelsen i ett blogginlägg – en text som hon skrev för att ge sitt stöd till de som behöver det.

"Den här historien är inget jag skäms över, jag är snarare stolt över mig själv och att jag kan stå på mina ben en vecka senare och naket berätta min historia utan att gå i bitar", skrev hon då. 

Modellen lever även med hudsjukdomen psoriasis, en sjukdom som ger torra röda utslag. Genom att prata om det vill hon ändra inställningen kring hudsjukdomen.

Expressen har sökt Ellinor Bjurström. 

 

LÄS MER: Ellinor Bjurströms ärliga inlägg efter svåra tiden 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag