Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellinor Bjurström klar för ”Unga mammor”

Alla deltagare i ”Unga mammor”Foto: Viafree
Modellen och infuencern Elinor Bjurström.Foto: Viafree
Jimmy Olsson och Ellinor Bjurström.Foto: /IBL / /IBL
Fotomodellen Ellinor Bjurström.Foto: /IBL / /IBL

Nu är det klart vilka sex mammor som kommer att medverka i den nya säsongen av ”Unga mammor”.

Tv-tittarna kommer bland annat att få följa influencern och modellen Ellinor Bjurström.

– Det är klart att jag är nervös. Jag ska outa mitt liv för hela Sverige. De får verkligen vara med i min vardag som nybliven mamma, berättar Ellinor Bjurström.

Den 27 februari är det dags för den nya säsongen av tv-programmet ”Unga mammor” på Viafree. 

En av mammorna som tv-publiken kommer att få lära känna bättre är modellen och influencern Ellinor Bjurström, 24. Tillsammans med sin pojkvän Jimmy Olsson, från Youtube-gruppen Rackartygarna, blev hon under förra året mamma till sonen Aaron.

– Det känns nervöst att visa upp min första tid som mamma för hela svenska folket. Jag är ju nybörjare och inte helt bekväm i mammarollen ännu. Men det är väl alla i början, säger Ellinor Bjurström i ett pressmeddelande. 

Inspelningarna började när sonen Aaron bara var två veckor gammal – och Ellinor Bjurström berättar om nervositeten över att lämna ut sitt liv.

 – Det är klart att det är en upplevelse. När du är nybliven mamma har du inte riktigt koll på läget. Man är främmande med situationen att vara mamma och hur man hanterar saker som mamma. Jag fick direkt dela med mig av allt som jag gjorde fel och rätt och jag är beredd på att folk kommer att kommentera det. Men alla mammor går igenom samma sak första gången de är mammor. Man har inte hundra procent koll på läget, berättar hon.

Ellinor Bjurström: ”Det har varit tufft”

Samtidigt är paret mitt uppe i att bygga ett nytt hus. 

– Jag kan säga så här att det har varit en tuff period för mig och Jimmy sen Aaron föddes. Huset började byggas ungefär samtidigt som Aaron föddes och så började vi spela in samtidigt. Verkligen allt på en och samma gång. Men det är jättekul. Både jag och Jimmy är sådana människor att vi gillar när det händer mycket. Hellre att det är massa grejer på gång än att det är ingenting alls, säger hon och fortsätter:

– Det har varit tufft. Jag och Jimmy är vana att vårt förhållande går i första hand nu är det så Aaron går först, sen går huset och sen kommer vi och så har vi båda jobb däremellan så det blir mycket mindre tid för oss, säger hon.

 

Niffi Sjöbergs tvillingar har olika pappor

En av de andra mammorna som medverkar i programmet är Niffi Sjöberg, 23, från Vadstena, som är mamma till tvillingarna Ludwig och Wilma, 2 år. 

När Niffi Sjöberg blev gravid visste hon att det fanns två möjliga pappor till tvillingbebisarna i hennes mage. Men först flera månader efter förlossningen kom det osannolika beskedet att Niffi Sjöbergs tvillingpar hade olika pappor.

– Det var väldigt mycket att ta in, säger Niffi Sjöberg som är aktuell i ”Unga mammor” på Viafree.

 

Två mammor är tillbaka i serien

Årets yngsta mamma är trebarnsmamman Sonia Kamikazi, 19, från Stockholm och ett annat nytt ansikte i serien är entreprenören Luma Alalawi, 22. 

– Att få barn ung är något jag skulle rekommendera, det är kul! Man växer ju upp med barnen eftersom man själv är ung och man blir som bästa vänner, säger Luma i pressmeddelandet.

Dessutom återvänder den nyblivna fyrbarnsmamman Natalie Eklind, som varit med i programmet sedan starten och Fayme Elmén, som medverkade i programmets tredje säsong.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.