Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellens intima graviddetalj med Bachelor-profilen – på vulkanen

Skådespelaren och ”Bachelor”-profilen oeniga om dotterns namn
Ellen Bergström och Niclas Lijs ska snart bli föräldrar, men är inte överens om vad deras dotter ska heta.
Foto: OLLE SPORRONG
De har varit ett par i två år och i höstas avslöjade de att de skulle utöka familjen.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG

Ellen Bergström och Niclas Lijs ska snart bli föräldrar – men de är inte överens om vad deras dotter ska heta.

Bergström är inte helt förtjust i namnet som pojkvännen föreslår.

– Hon vill inte att Etna, som jag kallar henne nu, att hon ska undra varför hon heter Etna. ”Nej men mamma och pappa låg på en vulkan”. Men vi får se hur det blir med det, säger Lij i en Youtube-video.

Skådespelaren Ellen Bergström, 29, väntar barn tillsammans med Bachelor-profilen Niclas Lij, 34. De har varit ett par i två år och i höstas avslöjade de att de skulle utöka familjen. Under graviditetens gång har man kunnat följa parets uppdateringar på Instagram men också på Youtube-kanalen ”Gravid vecka för vecka”.

I den senaste Youtube-videon avslöjar Lij detaljer om namnet på barnet. Paret befann sig på Sicilien i Italien när de insåg att de vill spendera framtiden tillsammans. 

Niclas Lij: ”Fan vi måste ju ligga”

Paret hade tidigare försökt bli gravida, och på Sicilien försökte de igen. Tiden på ön har gjort att namnvalet är ganska självklart för Niclas Lij.

– Samma dag är det ett vulkanutbrott på Sicilien, där vi befinner oss. Det är en vulkan som heter Etna som får vulkanutbrott, säger han i videon.

Han fortsätter:

– Det här vet inte vi om förrän tre dagar senare för tre dagar senare ska vi gå upp för den här vulkanen. Precis innan vi ska bestiga vulkanen så kommer vi på att fan vi måste ju ligga… Så av med kläderna, så ligger vi.

Inte överens om dotterns namn

När de nu räknar tillbaka till när Bergström blev gravid så skulle det kunna vara just där vid vulkanen. Han berättar att han vill att hans dotter ska ha samma mellannamn som vulkanen – Etna. Men Bergström håller inte med, hon vill inte att deras dotter ska döpas efter vulkanen. 

– Hon vill inte att Etna, som jag kallar henne nu, att hon ska undra varför hon heter Etna. ”Nej men mamma och pappa låg på en vulkan”. Men vi får se hur det blir med det, säger Lij i videon.

Vad som blir dotterns förnamn och mellannamn återstår att se.

”Vi har bestämt hennes namn sedan lång tid tillbaka”, skriver Ellen Bergström i ett meddelande. 

Ellen Bergström om att föda på röda mattan: ”Det hade varit galet”

Ellen Bergström ska snart föda: ”Nu är det dags”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.