Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellen tvingas försvara vänskapen med Bush

Dagens tre största nöjesnyheter.
Ellen DeGeneres tvingades försvara sin vänskap med George W. Bush efter att ha kritiserats på Twitter. Foto: ALBERT PENA/CSM/SHUTTERSTOCK / ALBERT PENA/CSM/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
George W. Bush säger enligt stabschefen att han och hustrun Laura trivdes i Ellen Degeneres sällskap. Foto: ALBERT PENA/CSM/SHUTTERSTOCK / ALBERT PENA/CSM/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

WASHINGTON DC. Ellen DeGeneres har tvingats försvara att hon satt ihop med expresidenten George W. Bush under en fotbollsmatch. 

– En hel del människor blev arga och gjorde vad många människor gör när de blir arga, de twittrar, säger tv-stjärnan i sitt egna tv-program.

Bilder på den välkända tv-profilen och den republikanske expresidenten under en fotbollsmatch i Dallas har fått stor uppmärksamhet i USA. Så mycket att talkshowvärden tvingats förklara sin vänskap med Bush i sitt tv-program.

Enligt Ellen DeGeneres blev många fans upprörda efter att de båda synts skratta tillsammans vid en fotbollsmatch i Dallas under helgen. På platserna intill satt även DeGeneres hustru Portia de Rossi och den tidigare first ladyn Laura Bush. 

– Under matchen visade bilden mig och George skratta tillsammans och människor blev upprörda. De undrade varför en Hollywood-liberal som är gay sitter intill en konservativ republikansk president, säger DeGeneres i det egna programmet. 

”Vi ska vara vänliga mot varandra”

Hon förklarade sedan att hon är vän med George W Bush och att hon har fler vänner som inte delar hennes åsikter.

– Bara för att jag inte är överens med någon om allt behöver det inte betyda att jag inte ska vara vän med dem. När jag säger att vi ska vara vänliga mot varandra menar jag inte bara människor som tycker likadant, jag menar att man ska vara vänlig mot alla, säger DeGeneres. 

Bland kommentarerna fanns även de som välkomnade att de båda visade upp sin vänskap offentligt.

”Ellen och George Bush tillsammans får mig att känna hopp för Amerika igen”, skrev en Twitteranvändare.

Bush kommenterar Ellens svar

Stabschefen för George W. Bush säger i en kommentar till CNN: 

– President och Mrs. Bush hade trevligt med Ellen och Portia och de uppskattade Ellens kommentar om att respektera varandra. De respekterar henne, säger Freddy Ford till tv-kanalen. 

George W. Bush har tidigare varit gäst i Ellen DeGeneres talkshow. Den förre presidenten har även varit omtalad för sin vänskap med Michelle Obama.