Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ellen sågas hårt av fans och anställda

Ellen Degeneres.
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996
Ellen Degeneres.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Ellen Degeneres har haft sin talkshow sedan 2003.
Foto: ELLENTUBE / ELLENTUBE STELLA PICTURES

En amerikansk komiker har startat en trend på Twitter, där människor vittnar om mindre fördelaktiga sidor av talkshow-värden Ellen Degeneres.

Hundratals personer har delat med sig av sina erfarenheter av stjärnas diviga tendenser, och Twitter-tråden har blivit ett viralt fenomen, skriver The Mirror.

Är talkshow-värden Ellen Degeneres, 62, en av de ondaste människorna i världen? 

Det hävdar den amerikanske komikern Kevin T. Porter, som nu har fått människor på Twitter att dela med sig av sina erfarenheter av tv-profilen, rapporterar bland annat brittiska The Mirror.

https://twitter.com/KevinTPorter/status/1241049881688412160?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1241049881688412160&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.seoghoer.dk%2Fkendte%2Fkomiker-om-ellen-hun-er-et-af-de-ondeste-mennesker-i-verden

”Just nu behöver vi alla lite vänlighet. Du vet, som Ellen Degeneres alltid pratar om”, skriver Kevin T Porter på Twitter och fortsätter:

”Hon är också känd för att vara en av de ondaste människorna i världen. Skriv den galnaste historien du har hört om Ellens elakhet”.

Samtidigt lovar komikern att han donerar två dollar till en lokal organisation för varje svar han får.

Ellen Degeneres hårda krav

Svaren på Twitter har inte låtit vänta på sig, och flera vittnar om att deras syn på Ellen Degeneres av en eller annan anledning har förändrats för alltid.

”En av mina gamla vänner arbetade i hennes studio, hon log och sa 'god eftermiddag' till Ellen, och fick en rejäl avhyvling: 'Vem tror du att du är? Du ska inte se på mig”, skriver en person.

En annan Twitter-användare menar att Ellen Degeneres ställer mycket hårda krav på sina anställda.

”Arbetade med en show bredvid hennes. Det var vår showrunners 50-åriga födelsedag och det grillades utanför. Då skickade Ellen över folk med kravet att det genast skulle upphöra, för att hon inte äter kött.”

Andra fans har dock kommit till tv-profilens försvar och menar att anklagelserna om Ellen Degeneres divalater är överdrivna eller påhittade.

Ellen Degeneres själv har inte bemött anklagelserna. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.