Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ellen Bergström: "Vi
föll för varandra direkt"

Foto: /IBL
Foto: JENS L'ESTRADE
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: OLLE SPORRONG

Ellen Bergström och Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson möttes på en fest – och föll för varandra direkt.

Nu berättar "Let's dance"-profilen om parets relation – och romansen 2014.

– Vi fann varandra där mitt i all sorg och stöttade och hjälpte varandra att gå vidare från våra tidigare destruktiva förhållanden, säger Ellen Bergström till Hänt. 

Ellen Bergström, 28, och Robin Bengtsson, 27, hade båda lämnat var sitt förhållande bakom sig när de möttes på en fest – och föll för varandra direkt. 

Efter att ha tvingats lämna "Let's dance" under fredagen berättar nu Ellen Bergström om romansen med Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson hösten 2014.

– Vi träffades via några kompisar den där kvällen och föll väl direkt för varandra. Men båda var ganska ledsna och heartbroken just då. Både han och jag hade precis gjort slut med våra ex, så det var väl lite av ett ”rebound”-förhållande. Vi fann varandra där mitt i all sorg och stöttade och hjälpte varandra att gå vidare från våra tidigare destruktiva förhållanden, berättar Ellen Bergström till Hänt.

LÄS MER: Efter Ellens hälsolarm – TV4 kan nu ändra 

Kom fram till att de var vänner

Ellen Bergström berättar att de var tillsammans under några månader, men att de så småningom kom fram till att ingen av dem var redo för ett nytt förhållande – och att de egentligen bara vara vänner.

– Vi kände ju ett pirr i början, men sen avtog det och vi blev mer vänner. Vi gick ju på ganska många röda mattor och sånt ihop för att det skulle sticka i ögonen på våra ex, kan jag tänka mig. Så var det säkert. Vi var lite hämndlystna båda två, berättar Ellen för Hänt.

Ellen och Robin på röda mattan 2014. Foto: JENS L'ESTRADE

 

LÄS MER: Robin Bengtsson i storbråk med produktionen – ställde in 

 

Ellen Bergström och Robin Bengtsson har idag ingen kontakt – men Ellen berättar att hon gratulerade Robin efter vinsten i Melodifestivalen.

– Robin är en jättefin människa och jag är så glad att han har hittat en bra tjej som han ska gifta sig med. Jag är på riktigt så glad för hans skull. Vi pratar inte längre, eftersom jag tycker att det är lite respektlöst att fortsätta vara vän med sitt ex när han har gått vidare. Men jag skrev till honom och grattade honom efter Melodifestivalen, berättar hon för Hänt.

Ellen Bergström tvingades lämna fredagens semifinal av "Let's dance" och nästa vecka tävlar Robin Bengtsson för Sverige i Eurovision Song Contest.