Ellen DeGeneres och hustrun utsatta för inbrott i lyxhuset

Ellen DeGeneres och hustrun Portia De Rossi har utsatts för inbrott, i sitt lyxhus i Kalifornien
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON.RED B7996
Paret ska ha blivit av med dyrbara smycken och klockor.
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Ett av lyxhusen Ellen DeGeneres and Portia de Rossi har ägt.
Foto: PLANET PHOTOS / HILTON & HYLAND/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET P

Ellen DeGeneres och hustrun Portia De Rossi har utsatts för inbrott, i sitt lyxhus i Kalifornien – på självaste amerikanska nationaldagen.

Paret ska ha blivit av med dyrbara smycken och klockor, skriver Page Six.

Nu utreder polisen om inbrottet går att koppla ihop med inbrott hos andra kändisar i Kalifornien.

Tv-stjärnan Ellen DeGeneres, 62, och skådespelarfrun Portia De Rossi, 47, har fått sina ägodelar bestulna under ett inbrott, skriver Page Six.

På USA:s nationaldag den fjärde juli ska parets lyxhus i Montecito, Kalifornien, utsatts för inbrott, och tjuvarna kom undan med värdefulla smycken och klockor. 

Polisen säger att kändisparet blev offer för att deras lyxiga hus var känt som ett kändishus, och polisens kriminaltekniker har varit på plats för att hitta spår efter förövarna. Man tror också att inbrottet kan vara kopplat till flera andra i Montecito.

 Beverly Hills-mäklaren stal från stjärnorna

Sheriffen i Montecito vill inte bekräfta vilka andra inbrott hos kändisar som man kopplar inbrottet hos DeGeneres till, men 2018 rapporterade ABC om en rad av inbrott hos kändisar i Los Angeles – bland annat Nicki Minaj, Rihanna, Alanis Morisette, David Spade och Christina Milian.

Förra året dömdes en Beverly Hills-mäklare, Jason Emil Yaselli, för att ha gjort inbrott hos kändisar mellan 2016 och 2018. Han stal då saker från stjärnor som Usher och Adam Lambert.

Ellen DeGeneres – rikaste komikern i världen

Ellen DeGeneres, som programleder dagshowen ”The Ellen DeGeneres show” räknas som den rikaste komikern i världen, men har det senaste året falnat i sin glans – efter att tidigare medarbetare gick ut och kritiserade henne för hur hon behandlar människor runt henne. En person kallade DeGeneres för ”en av de elakaste människorna vid liv i dag”.

Ellen DeGeneres riskerar att stämmas efter ett bröstskämt i sin pratshow:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.