Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellen DeGeneres nya drag – efter skilsmässoryktet

Ellen DeGeneres har köpt nytt hus.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Ellen DeGeneres och Portia de Rossi har varit gifta i 10 år.Foto: APEGA/ABACA USA / APEGA/ABACA USA STELLA PICTURES
Huset är från 1962.Foto: PLANET PHOTOS / HILTON & HYLAND/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET P
Hemmet köptes för 134 miljoner kronor.Foto: PLANET PHOTOS / HILTON & HYLAND/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET P
Utsikten.Foto: PLANET PHOTOS / HILTON & HYLAND/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET P

Efter tio år som gifta – nu har tv-stjärnan Ellen DeGeneres och Portia de Rossi tagit ett nytt beslut och köpt ett nytt hem för 134 miljoner kronor.

Den lyxiga egendomen i Kalifornien byggdes 1962 och var tidigare hem för skådespelarstjärnan Marjorie Lord fram till hennes död 2015, skriver Daily Mail. 

Tv-stjärnan Ellen DeGeneres, 60, och hustrun Portia de Rossi, 45, har köpt ett nytt hem för 134 miljoner kronor i Hollywood.

Efter de skilsmässorykten som förföljt paret under en tid slår de nu tillbaka – och börjar ett nytt kapitel i livet. 

Det lyxiga huset på egendomen är från 1962 och har tidigare varit hem för skådespelerskan Marjorie Lord fram till hennes död 2015. Huset på 470 kvadratmeter är högt beläget och har utsikt över Los Angeles ner till havet genom de stora fönstren som går från golv till tak i nästan alla rummen. Arkitekten bakom det nya huset är stjärnarkitekten John Elgin Woolf.

Förutom fem rymliga sovrum, fyra badrum, ett rymligt kök med detaljer i vit marmor rymmer huset även en pool och ett eget spa.

 

Här bodde tidigare skådespelerskan Marjorie Lord.Foto: PLANET PHOTOS / HILTON & HYLAND/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET P

 

Paret har sålt sitt gamla hem

Enligt Business insider ska paret även nyligen har sålt sitt gamla hem i Beverly Hills för 314 miljoner kronor, vilket är mer än dubbel så mycket som hon och hustrun ska ha köpt huset för tre år sedan skriver tidningen.

https://www.instagram.com/p/BmjC23GjzpU/?taken-by=portiaderossi

 

Ellen DeGeneres och Portia Rossi firade förra månaden 10 år som gifta något som de Rossi uppmärksammade på Instagram med en hyllning till tv-profilen i en film som har setts nästan en miljon gånger av fansen.

Förra året kantades parets relation av envisa rykten om att paret låg i skilsmässa och att DeGeneres var nära att förlora halva sin egendom. 

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi har tidigare pratat om att skaffa barn ihop, men senare kommit fram till att de inte ska göra det. 

– Jag tror att det är svårt att ha barn när man har det här yrket. Det är svårt för dem att dela med sig av sina föräldrar med resten av världen, har ELlen deGeneres tidigare sagt.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.