Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellen DeGeneres kärleksbesked efter skilsmässoryktet

Ellen DeGeneres och hustrun Portia de Rossi. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Ellen DeGeneres.Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi har varit tillsammans i över 15 år.

Förra året rapporterades det om att äktenskapet knakade – och att paret var på väg att splittras. Men nu slår talkshowvärlden tillbaka mot alla rykten och hyllar hustrun.

”Jag älskar dig och vår familj”, skriver hon i ett inlägg på Instagram på hustruns födelsedag.

Ellen DeGeneres, 61, och Portia de Rossi, 46, har varit gifta i över 10 år – men äktenskapet har kantats av skilsmässorykten under det senaste året. 

Rykten, som kändisparet har försökt att skaka av sig på olika sätt – bland annat genom att visa up sin kärlek på sociala medier. 

Och när Portia de Rossi fyllde år tidigare i år fick hon en riktig kärlekshyllning av Ellen DeGeneres. 

”Jag älskar dig och vår familj”, skriver DeGeneres i inlägget tillamman med en bild på de båda tillsammans med hundarna.

I slutet av förra året föreslog Portia Di Rossi även inför sin hustru att det kanske var dags för henne att sluta med tv-showen som hon frontat sedan 2003, skriver Female First.

– Hon är mer komplicerad än hon framstår i showen. Jag tycker bara att hon är en så briljant skådespelerska och standup-komiker att hon inte behöver den här pratshowen för sin kreativitet. Att det finns andra saker som hon skulle kunna ge sig in i, sa hon enligt tidningen.

Enligt uppgifter till tidningen sträcker sig DeGeneres kontrakt med ”The Ellen DeGeneres Show” fram till 2020.

 

 

https://www.instagram.com/p/BtTp2oNFU1A/

 

Kärleksmissen

I samband med att paret firade 15 år förra året hyrde talkshowstjärnan ett flygplan som skulle flyga förbi utanför deras hem med en kärlekshälsning. DeGeneres hade valt att skriva ”15” och ett stort hjärta på banderollen som åkte bakom flygplanet.

Men när flygplanet plötsligt kom flygandes förbi insåg Ellen DeGeneres att hon borde beställt en större banderoll. Kärlekshälsningen syntes nämligen inte från marken eftersom den var för liten och DeGeneres filmade hela händelsen och postade den sedan kärleksmissen skämtsamt för sina följare på Instagram. 

”Portia och jag började dejta för 15 år sedan i dag. Jag hyrde ett flygplan för att flyga förbi vårat hus med en banner som sa 15 med ett hjärta. Jag borde specificerat storleken”, skrev hon i bildtexten.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.