Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellen Bergströms plötsliga ändring – flyttat till jättevilla

Ellen Bergström tackade nej till Fångarna på fortet: "Kändes fel"
Ellen Bergström och Niclas Lij har flyttat till Lidingö.
Foto: OLLE SPORRONG
Ellen Bergström berättar att flytten gått fort.
Foto: ROGER TILLBERG / STELLA PICTURES ROGER TILLBERG
Ellen Bergström.
Foto: OLLE SPORRONG

Skådespelaren och influencern Ellen Bergström, 30, och pojkvännen Niclas Lij, 35, har lämnat Stockholms innerstad och flyttat ut till Lidingö.

Trots att paret en längre tid letat efter hus har flytten till 10-rummaren ändå skett plötsligt.

– Det här har liksom bara skett. Jag har inte ens tänkt på det, nu sitter vi bara här i huset och har ingen aning om i vilket rum vi kan sova i natt, säger Bergström och skrattar.

I april blev Ellen Bergström och tidigare ”Bachelor”-profilen Niclas Lij föräldrar för första gången då de fick en dotter.

Mindre än två månader senare sker nästa stora förändring för paret – som plötsligt har flyttat till Lidingö och in i en tre våningar stor villa med tio rum. Hyreskontraktet är på ett år.

– Vi vill bo i hus helt enkelt. Vi ville köpa hus men vi har inte riktigt hittat det rätta huset så då tänkte vi att vi hyr i stället, berättar Ellen Bergström.

När Expressen ringer upp Bergström på fredagseftermiddagen sitter och hon och resten av familjen bland de ouppackade flyttkartongerna. Själva flytten skedde nämligen under dagen.

– Vi har inte ens packat upp några lådor eller någonting än. Vi har precis lagt oss i soffan och alla lådor är inne i huset. Det är flyttkaos. Vi har ingen aning om vad som ska vara vart. Vi vet inte ens var sovrummet ska vara än.


”Är ganska snabba”

Hon berättar att husletandet har pågått en tid, men att det gick mycket snabbt när det väl blev just det här huset.

– Alltså vi bestämde ju det här för tre veckor sedan tror jag. Jag och Niclas är ganska snabba.

Men varför blev det just det här huset?

– Det var det som kom upp, säger Ellen Bergström och skrattar.

Influencern förklarar att havsutsikten kombinerat med närheten till stan var två stora plus med tiorummaren på Lidingö. Men fördelarna med huset som familjen nu planerar att tillbringa den största delen av sommaren vid.

– Det är ju skönt med mycket grönområden att gå promenader och så. Men det är mest för att både jag och Nicklas vill verkligen bo i hus. Vi älskar att fixa och dona och så. Och gillar att vara ute trädgården och så.

Är ni händiga?

– Ja vi är händiga faktiskt, det måste jag ändå säga.

Samtidigt slås Ellen Bergström återigen av hur fort allting har gått.

– När man ska åka utomlands så pirrar det lite i magen. Det här har liksom bara skett. Jag har inte ens tänkt på det, nu sitter vi bara här i huset och har ingen aning om i vilket rum vi kan sova i i natt.

Ni har en säng på plats i alla fall?

– Ja vi har en säng men den står i fel rum nu. Och jag kan inte bära något för jag har gjort kejsarsnitt. Så Niclas kommer få konka på allt i kväll här.

https://www.instagram.com/p/CBBdPT9hzHa/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.