Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Påhoppen på Ellen Bergström – efter den ärliga bilden

Ellen Bergström ryter ifrån efter kritiken.
Foto: OLLE SPORRONG
Ellen Bergström
Foto: OLLE SPORRONG

"Let's dance"-profilen Ellen Bergström har varit sjuk – och under sjukdomstiden har hon fått kritik för att hon sminkat sig.

Nu ryter hon ifrån.

"När man är sjuk så måste man tydligen vara osminkad", skriver hon på Instagram.

"Let's dance"-profilen och skådespelaren Ellen Bergström, 27, har flera gånger tagit ställning för ett positivt kroppsbudskap. Hon har varit öppen med sina egna komplex. I somras lade hon upp en bild på sig själv där hon sitter i solen endast i förd en spetsbehå.

"En sån här bild, när mina bröst ser platta ut – skulle jag ALDRIG kunna visa för några år sedan. När det vankades sommar när jag var yngre och kompisarna ringde och frågade om jag ville hänga med ett gäng till stranden fick jag panik”, skrev hon då.

LÄS MER: Ellen Bergström tog med exet till föräldrarna 

Ellen Bergström: "Fjanterier"

På senaste tiden har hon fått ta emot kritik för att hon visat sig sminkad på bilder, trots att hon är sjuk.

Nu ryter hon ifrån mot de kritiska kommentarerna.

"När man är sjuk så måste man tydligen vara osminkad. Fick höra det i går 'varför har du smink om du är sjuk? Man ba va!? Precis lika dumt när någon bitter står och viskar på gymmet om att tjejen där borta står partysminkad på löpbandet. Fjanterier", skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BZiYmPynulX/?hl=sv&taken-by=ellenbergstrom

Ellen Bergström: "Sjukt ju"

Ellen Bergström berättar att hon har påverkats av att andra haft synpunkter på hur hon ser ut när hon tränar. 

"Om man är sjuk får man ha hur mycket smink man vill och är man på gymmet likaså. Det har på riktigt hänt att jag gått och tvättat av mig sminket innan jag går till gymmet bara för att slippa viskande. Sjukt ju.", skriver hon på Instagram.

LÄS MER: Ellen Bergström hyllas för starka inlägget 

Följarna hyllar henne efter inlägget. 

"Gör din grej, Ellen!", skriver en person. 

"Exakt! Man gör som man vill, ", skriver en annan person.

En annan skriver:

"Man får väl ha smink när man??? Enda anledningen till varför jag kan tänka mig varför jag inte skulle ha smink när jag är sjuk är för att jag inte skulle orka sminka mig", skriver en annan av Ellen Bergströms följare. 

"Sant! Du är så klok och fin som delar med dig av dina tankar", skriver en  person.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.