Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ellen Bergströms gravidlycka med tv-stjärnan: ”Jätteglada”

Ellen Bergström och Niclas Lij.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Skådespelaren Ellen Bergström och pojkvännen Niclas Lij väntar sitt första barn.

Efter att ha postat en rebus på Instagram bekräftar hon nyheten för Expressen.

– Vi är jätteglada och hoppas att allt ska gå bra.

Ellen Bergström, 29, är gravid. På tisdagen postade hon en tydlig hint på sin Instagram med en bild där pojkvännen och tidigare ”Bachelorn” Niclas Lij tänder en tändare som orsakar en större smäll – på toppen av rök– och brandmolnet halvsitter Ellen Bergström. 

– Bilden står för Ellen på smällen, förklarar hon.

Ellen Bergström berättar vidare om den glädjande nyheten.

– Det känns jättekul. Men jag visste ju inte hur jobbigt det var att vara gravid med alla hormoner och dylikt, säger hon och skrattar.

”Vill vara glad”

Skådespelaren uppger att hon just nu är den trettonde veckan.

– Jag är jättenervös eller orolig för att något ska hända. Och då kände jag att jag ändå vill gå ut ganska tidigt. För jag vill vara glad, jag vill inte gå ut och oroa mig, säger hon.

Hur har du mått hittills?

– Jag har spytt varje dag i princip. I kanske fyra veckor. Men det har mest varit på morgonen, så det är inte som för de som spyr hela dagarna och inte kan äta. Jag har bara haft på morgonen. Men det är klart att det varit jobbigt, men mest jobbigt har det nog varit psykiskt. 

Hur då?

– Hormonellt, jag förstod inte att hormonerna gör dels att man kan bli arg på en sekund, och det är inte jag van vid. Och också att man kan bli ledsen för ingenting. Jag kan bara sitta rätt upp och ned och sen börjar tårarna spruta och jag har ingen aning om varför.

Ellen Bergström, som bland annat medverkat i ”Let's dance” 2017 och den tidigare ”Bachelor”-deltagaren Niclas Lij träffades i slutet av 2017 och blev kort därefter ett par. 


https://www.instagram.com/p/B3W2jtVCTad/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.