Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellen Bergströms försvar efter oväntade sexskämtet: ”Orkar inte”

Ellen Bergström och Niclas Lij gästar ”Nyhetsmorgon” för att prata om livet som nyblivna föräldrar.
Men plötsligt fäller Ellen Bergström en oväntad kommentar som får alla att bryta ihop av skratt.

Ellen Bergström och Niclas Lij gästar ”Nyhetsmorgon” för att prata om livet som nyblivna föräldrar, och den tunga förlossningen som slutade i akut kejsarsnitt.

Men plötsligt fäller Ellen Bergström en oväntad kommentar som får alla att bryta ihop av skratt.

– Det här är min pappas fel, det är hans sida av mig som drar sådana här skämt på bästa sändningstid, ursäktar sig Ellen Bergström i ”Nyhetsmorgon”.

Skådespelerskan Ellen Bergström, 30, och tidigare ”Bachelor”-profilen Niclas Lij, 35, blev föräldrar i april, till lilla dottern Elsy.

I torsdagens ”Nyhetsmorgon” delar paret med sig av erfarenheterna från den långdragna förlossningen, som slutade i akut kejsarsnitt.

– Det var väldigt jobbigt. I dag kan jag absolut tänka mig att föda barn igen, men då i stunden kände jag att jag aldrig mer kommer vilja ha barn. Jag fick göra ett akut kejsarsnitt och hade värkar i tre dagar. Jag hade tänkt att jag skulle föda vaginalt, och det skulle vara rekord i hur någon kunde föda barn så fort, så narcissistisk var jag. Men så blev det ju inte, säger Ellen Bergström.

Ellen Bergström: ”Jag ger upp nu”

Efter tre dagars värkarbete bestämmer läkarna att det är dags för akut kejsarsnitt, och Ellen Bergström är helt slut av de tunga dagarna.

– Jag bara grät, jag var helt slut. Jag minns att jag spydde och skakade. Jag ville inte mer. Jag tänkte: ”Jag ger upp nu”, säger hon.

Niclas Lij säger att han önskade att han kunde gå in i flickvännens kropp och ta över smärtan, så att hon slapp och fick vila.

Skådespelarens sexskämt: ”På bästa sändningstid”

Ett citat som får programledare Rania Shemoun Olsson att minnas något han sagt tidigare.

– Jag läste att ni sagt att när ni träffades var ni två halvor som plötsligt blev en hel. På tal om att gå in i hennes kropp, säger hon i sändningen.

Då fäller Ellen Bergström plötsligt ett oväntat sexskämt, som får alla att skratta.

– På tal om att det blev barn också – nej, jag skoja! Alltså jag orkar inte, det här är min pappas fel, det är hans sida av mig som drar sådana här skämt på bästa sändningstid, säger hon.

Expressen har sökt Ellen Bergström.

https://www.instagram.com/p/CDirxBaB-ei/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.