Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellen Bergströms ärliga gravid- bild – kampen för att orka

Ellen Bergström ska snart bli mamma för första gången, när hon föder sitt och ”Bachelor”-kärleken Niclas Lijs barn.
Foto: OLLE SPORRONG
I ett ärligt Instagraminlägg erkänner skådespelaren hur jobbigt hon tycker det är att ha passerat beräknat födelsedatum, och kampen för att orka.
Foto: Instagram.
Skådespelaren Ellen Bergström, 30, och sambon Niclas Lij, 35, är bara dagar ifrån att bli föräldrar för första gången.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Bergströms graviditet har redan passerat en vecka efter beräknat födelsedatum, och eftersom kutym är att bli igångsatt om man går 14 dagar över tiden så är det inte långt kvar.
Foto: OLLE SPORRONG

Ellen Bergström ska snart bli mamma för första gången, när hon föder sitt och ”Bachelor”-kärleken Niclas Lijs barn.

I ett ärligt Instagraminlägg erkänner skådespelaren hur jobbigt hon tycker det är att ha passerat beräknat födelsedatum, och kampen för att orka.

”Just nu känns det som att jag aldrig kommer föda”, skriver hon på Instagram.

Skådespelaren Ellen Bergström, 30, och sambon Niclas Lij, 35, är bara dagar ifrån att bli föräldrar för första gången. Bergströms graviditet har redan passerat en vecka efter beräknat födelsedatum, och eftersom kutym är att bli igångsatt om man går 14 dagar över tiden så är det inte långt kvar.

Men att bara gå och vänta på att det ska hända är jobbigare än man kan tänka sig, skriver Ellen Bergström i ett ärligt inlägg på Instagram.

”Jag tänkte att äsch, jag kommer säkert gå över en så där 4 dagar. Nu har det gått en vecka... Det går knappt en minut utan att jag tänker på det här. Och det är jobbigt också för att man har någon slags förväntan på sig utifrån att ”ska inte nåt hända snart?”. Det där jävla datumet”, skriver Ellen Bergström på Instagram, till en bild på henne i profil utan kläder, där bebismagen syns tydligt.

”Tänker katastroftankar”

Skådespelaren berättar att hon vill att förlossningen ska komma i gång naturligt, utan att behöva bli igångsatt av läkare. Samtidigt gör väntan att hon drabbas av katastroftankar.

”Jag känner henne sparka och röra sig hela tiden, jag var på ultraljud idag och allt såg bra ut - så jag borde egentligen inte orolig över att något ska hända om jag ska vara helt realistisk.. Men, det är inte så lätt att vara realistisk hela tiden!! Tankarna kan lika snabbt flyga iväg och sen sitter jag där och storbölar och tänker katastroftankar”, erkänner hon.

Stödet till Ellen Bergström

Ellen Bergström avslutar med att skicka kärlek till de i liknande situationer, och bland kommentarerna tröstas hon av följare och vänner. Influencern Johanna Toftby vet hur jobbigt det är att gå över tiden, skriver hon, och Carin da Silva känner också igen sig.

”Jag förstår din frustration. Det är så jobbigt när man har testat allt och inget funkar. Men tänk att du har ju aldrig sett ngn som varit gravid i flera år... så på ett eller annat sätt kommer ungen ut så småningom. kämpa på och tänk på belöningen”, skriver Carin da Silva.

I ett sms skriver Ellen Bergström att hon mår bättre dagen efter Instagram-inlägget, och känner stort stöd från vården.

”De har varit så snälla och jag får komma när jag vill och lyssna på lilla tjejen och se att allt är okej! Känner mig väldigt omhändertagen”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/B_S-sM9hyQS/?hidecaption=true

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.