Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ellen Bergström kämpade i dygn: ”Kunde knappt prata”

Ellen Bergström och Niclas Lij har äntligen fått bli föräldrar till en liten dotter, och delar med sig av lyckan på sociala medier.
Foto: OLLE SPORRONG

Ellen Bergström och Niclas Lij har äntligen fått bli föräldrar till en liten dotter, och delar med sig av lyckan på sociala medier.

Men det blev en riktig mardrömsförlossning för Bergström – som nu berättar om de tuffa dygnen.

”Jag kunde knappt prata. Min kropp var helt enkelt helt slut och den orkade inte en värk till”, skriver hon på Instagram.

I helgen blev skådespelerskan Ellen Bergström, 30, och tidigare ”Bachelor”-profilen Niclas Lij, 35, föräldrar för första gången, när deras lilla dotter föddes.

Det var på söndagsmorgonen som flickan såg dagens ljus, och de stolta föräldrarna delar med sig av lyckan på Instagram.

Men samtidigt var det riktigt svåra dygn för Ellen Bergström, innan dottern föddes. Nu berättar profilen om det tuffa värkarbetet, som inte kom i gång som det skulle.

”Jag älskar min lilla tjej så mycket. Det är obeskrivligt, men fan vad jag fick kämpa för att hon skulle komma ut... ”Ellen, nu klarar inte din kropp mer, vi gör ett kejsarsnitt på dig”. Att få den meningen i ansiktet när jag kämpat i 3 dygn med att ta värkar... det var inte det jag hade tänkt mig, alls”, skriver Ellen Bergström på Instagram.

Ellen Bergström blev tvungen att göra kejsarsnitt

Skådespelerskan ville fortsätta försöka, men hela hennes kropp var utmattad av ansträngningen, och till slut föddes dottern med kejsarsnitt.

”Där och då gick jag ur min egen kropp och kände att jag bara gör det här. Jag släpper allt och bara gör det här. Jag kollade in i Niclas tårögda ögon, sen hörde jag hur de påbörjade arbetet. Det gick fort. Huxflux så var Niclas i ett annat rum med vårt barn. Det var läskigt men allt gick ju jättebra tillslut”, skriver Ellen Bergström på Instagram.

I kommentarerna hyllas hon av kändiskvinnor som Jessica Almenäs, Camilla Läckberg, Sigrid Bernson och Alexandra Nilsson.

Även Niclas Lij är så klart imponerad av sin kärleks hjälteinsats.

”Oändligt med värkar under flera dygn. Det ville inte passera 5 cm öppning och dom fick ta till kejsarsnitt till slut. Ellen gick livets match. Superkvinna. Nu ligger vi här på BB helt slut och lyckliga över vår lilla dotter som har lika rufsigt hår som jag”, skriver han stolt.

I ett sms skriver Ellen Bergström att dottern mår bra, men att hon själv återhämtar sig från operationen.

”Det var riktigt tufft, men hon kom ut och mådde bra, och det är ju det som är viktigast. Nu ligger vi på BB och blir omhändertagna. Jag har precis börjat gå men har väldigt ont”, skriver Ellen Bergström.

https://www.instagram.com/p/B_eYxD6BvdS/

Skådespelaren berättar om smärtorna under graviditeten:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.