Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elita Löfblad talar ut – efter skandalerna

Elita Löfblad.
Foto: Privat
Elita Löfblad.
Foto: Privat
Elita Löfblad.
Foto: OKÄND
Elita Löfblad
Foto: STEFAN FORSELL
Elita Löfblad.
Foto: Privat

Elita Löfblad var en av Sveriges mest kända modeller och dokusåpadeltagare i början av 2000-talet.

I dag lever hon tillsammans med sin tio år yngre kärlek och står inför nästa stora steg i livet – att bilda familj.

– Jag vill ju ha barn, det är en dröm, säger Elita Löfblad.

Elita Löfblad, 38, fick stort genomslag i början av 2000-talet när hon medverkade i ”Big brother” och jobbade som glamourmodell.

I dag lever Elita Löfblad ett annat liv, fjärran från dokusåpor och utvik. 

Hon är utbildad hudterapeut och driver den egna kliniken Skin Agency i Stockholm. Företaget har vuxit rekordartat och affärerna blomstrar.

Skönhetsentreprenören lever sedan tre år tillbaka med sin tio år yngre pojkvän Sebastian.

– Vi träffades på en ganska stökig sommarfest. Vi var vänner först. Han är tio år yngre, jag tänkte att det inte funkar med någon som är så ung. Men sen blev vi kära i varandra, säger hon. 


Efter parterapi – kan bli giftemål

Både Elita Löfblad och hennes pojkvän är egenföretagare och jobbar mycket, för att hinna ses brukar de planera in dejter.

– Sen tror jag att man måste ha en grundkärlek. Fortfarande när han plockar upp mig efter jobbet kan jag få fjärilar i magen, säger hon.

Men förhållandet har haft både sina upp- och nergångar, och paret har sökt hjälp när de inte har kunnat reda ut problemen på egen hand.

– Vi har haft en jätteduktig samtalsterapeut vi har gått till. Det har hjälpt oss supermycket att kunna kommunicera med varandra. 

Enligt Elita Löfblad har hon aldrig tidigare funderat på att gifta sig, men på senare tid har tankarna vuxit sig starkare. 

– Jag tjatar på min pojkvän att han ska fria till mig. Jag tycker det går lite trögt faktiskt, men jag hoppas det ska hända någonting, säger hon med ett skratt. 


Är barnkär

Elita Löfblad kan tänka sig att bilda familj tillsammans med Sebastian, men det är inte helt okomplicerat.

– Det är svårt när man är egen och företaget går så bra som det gör. Så som det är i dag skulle jag aldrig ha tid att stanna upp allt och vara mammaledig, säger hon och fortsätter:

– Men skulle jag bli gravid så kör jag. Jag gillar att hänga med barn. Är jag på semester dras de till mig, de inser att jag är lika barnslig som de. Jag gillar att ha ungar omkring mig. Jag vill ju ha barn, det är en dröm.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.