Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elita berättar om sin porrfilm

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Medverkar i mjukporrfilm.

Dokukändisen Elita Löfblad viker ut sig i amerikanska Playboy. Samtidigt berättar hon om sin mjukporrfilm.

- Det blev sexigt, men med humor, säger hon.

Elita Löfblad blev känd för svenska folket när hon medverkade i Kanal 5:s "Big Brother". Vid sidan av dokukarriären har Elita anlitats för lättklädda bilder i Sverige. Nu gör hon karriär även i USA. I tidningen Playboys amerikanska upplaga.

Publiceras i 150 länder

 - Det flög över en grupp därifrån på jakt efter svenska tjejer. Jag gick dit och de ringde upp mig redan dagen efter, berättar Elita Löfblad. Fotografierna som togs för två år sedan publiceras nu i över 150 länder. - Det är inte så många svenska tjejer som varit med i Playboy. Så det är oerhört roligt och smickrande, säger Elita Löfblad. Hon berättar även att hon medverkat i en film i Playboys mjukporrserie.  Och på omslaget till filmen Playboy Exposed: Toy Soldiers Exposed finns Elita Löfblad: - Jag gjorde en inspelning för dem för tre år sedan i Miami i USA. När jag bodde där. Det var jätteroligt. Bland annat är vi ett gäng tjejer som springer runt på en golfbana i stringtrosor.

Ångrar inget

 Elita Löfblad ångrar inte inhoppet framför den rörliga kameran: - Den ska ses med glimten i ögat. Filmen är sexig, men med humor. Förutom Playboy-utviket är hon även aktuell med en plåtning för ett amerikanskt pokermagasin. Elita är sedan tidigare ansikte utåt för Multipoker-sajten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.