Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elisa Lindströms nya lägenhet – efter uppbrottet

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: Instagram.
Foto: Instagram.

Elisa Lindström och exmaken Markus Frykén skilde sig i våras efter att ha varit tillsammans sedan gymnasiet.

För en dryg månad sedan sålde de huset utanför Mariestad för 8,6 miljoner kronor, enligt Mariestadstidningen. 

Nu står det klart att dansbandsartisten har köpt lägenhet i Stockholm.

”Nöjd med mitt fernissade golv”, skriver hon till en bild inifrån lägenheten på Instagram.

Tonårsförälskelsen mellan dansbandsprofilerna Elisa Lindström, 30, och Markus Frykén, 31, var länge en av de finare kärlekssagorna på den svenska musikscenen.

Efter att ha träffats på gymnasiet och blivit förälskade, vann de Dansbandskampen 2010 när de spelade ihop i bandet ”Elisas”. Åtta år senare gifte de sig och året efter, 2019, fick sitt första barn i dottern Irma.

Men i samband med att Elisa Lindström skulle uppträda på Melodifestivalen i år så meddelade hon att makarna nu skulle skilja sig.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev Elisa Lindström i ett Instagraminlägg då.

Sålde huset – fick 8,6 miljoner

I september stod det klart att det som var parets gemensamma hem, sålts för 8,6 miljoner kronor, rapporterar Mariestadstidningen.

Gården var drygt 350 kvadratmeter stor och hade en tillhörande åkermark på 30 hektar.

En knapp månad senare bjuder Elisa Lindström sina följare på Instagram på en liten titt på hennes nya bostad – i Stockholm där hon varit och jobbat under de senaste dagarna.

”Avslutade kontrasten med att leka byggnadsvårdare i min nya lägenhet. Nöjd med mitt fernissade golv.”, skriver artisten på Instagram stories till en bild på ett av rummen i lägenheten.

Var i Stockholm den ligger, eller hur stor den är, avslöjar hon inte för sina följare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.