Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elisa Lindström klar för ”Mello” 2021

Elisa Lindström klar för Mello 2021.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Hon har också tidigare vunnit ”Körslaget” 2013 och ”Let’s dance” 2016.
Foto: OLLE SPORRONG

Elisa Lindström är klar för Melodifestivalen 2021. 

Den tidigare ”Let's Dance”–vinnare kniper en av tävlingens sista platser, skriver Aftonbladet

I veckan kommer SVT avslöja vilka 28 artister som ska tävla i ”Melodifestivalen” 2021. Men redan nu är många av artisterna redan offentliga och i går blev det klart att folkkära artisten Elisa Lindström, 29, och Patrik Jean, 30, kommer vara med i tävlingen. Jean skrev förra årets vinnarelåt ”Move”. Men nu är det alltså dags för honom att inta ”Mello”-scenen. 

– Ja, det stämmer, Elisa kan du föra upp på din lista. Hon ska vara med och tävla, säger en källa med insyn i tävlingen till Aftonbladet.

Hon deltog som soloartist i Melodifestivalen 2014 med bidraget ”Casanova”, där hon slutade på en femte plats i den första deltävlingen.

Hon har också tidigare vunnit ”Körslaget” 2013 och ”Let’s dance” 2016.

Ung tjej också klar

Enligt uppgifter till tidningen kommer SVT på tisdag också avslöja en till ung kvinna som ska sjunga en låt av Bobby Ljungren. 

– Det är en ung tjej som ska sjunga en låt av Bobby Ljunggren. Jag minns inte vad hon heter, men det är ingen ”Idol”, eller ”Talang”-tjej. Det är ett helt nytt namn, säger en annan källa. 

Sedan tidigare står det klart att bland annat Eric Saade, Jessica Andersson, Charlotte Perrelli och The Mamas är några av de 28 akterna. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.