Elin Härkönens kärlekslycka – efter uppbrottet med Paolo

Entreprenören och träningsprofilen Elin Härkönen är kär på nytt.
Foto: Anna-Karin Nilsson
Elin Härkönen bröt kontakten med Paolo Roberto.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Paolo Roberto och Elin Härkönens förhållande fick ett turbulent avslut förra året.

Nu meddelar Elin Härkönen den glada nyheten att hon hittat kärleken på nytt.

”Jag är obeskrivligt kär”, skriver hon på sin blogg, vilket Hänt var först med att rapportera.

Träningsprofilen och influencern Elin Härkönen, 27, har träffat kärleken igen. Det berättar hon själv i ett blogginlägg.

”Jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt”, skriver hon.

För Hänt berättar Elin Härkönen vidare hur hon och kärleken träffades – och hur det känns att våga släppa in någon på livet igen efter den tuffa tiden som varit.

– Det känns helt fantastiskt. Jag trodde ju inte det för ett år sen om man säger så. Då såg man ju bara svart och kände att man aldrig mer skulle lita på någon eller släppa in någon på livet igen. Man hamnar ju gärna i de tankebanorna. Så det är klart att det varit läskigt att släppa in någon igen men det känns jättebra, säger hon.

”Fann stöd hos varandra”

Elin Härkönen berättar även att hon och nya kärleken har känt varandra ett tag. Efter en tid ”gick det inte att förneka” att de kände mer för varandra än bara vänskap.

– Vi har varit vänner först och liksom klickade superbra och mådde så bra med varandra. Båda gick igenom lite jobbiga perioder i livet och vi fann stöd hos varandra, men vi tänkte ju inte att det skulle bli något mer. Och jag tror nog båda också kände att man inte riktigt vågade, säger Elin Härkönen till Hänt.

Än så länge vill hon ligga lågt med nya relationen.

– För mig så är det viktigast att jag mår bra och att han mår bra och att vi mår bra med varandra. Och jag har provat den grejen med att alla vet om mitt privatliv och det har varit jättejobbigt, så jag har valt att ta det väldigt försiktigt. Och när jag känner att jag vill dela med mig av mer så kommer jag göra det, säger Elin Härkönen till Hänt.

Brutit kontakten med Paolo Roberto

Det var ifjol som Elin Härkönen och tv-profilen Paolo Roberto, 51, gick skilda vägar efter att han gripits för sexköp.

Fram till i maj har ex-paret haft kontakt, men efter att Paolo Roberto berättat närmare om sexköpet i podcasterna ”Sista måltiden” och ”Hur kan vi?” meddelade ex-flickvännen Elin Härkönen att hon bryter kontakten med honom.

”Förblindad av kärleken har det tagit tid för mig att förstå. Men nu, ett år senare har allt kommit ikapp mig och han gör det väldigt enkelt för mig att förstå. Jag ser nu vad det är han står för och vad han faktiskt tycker, tänker och vilka värderingar han har. Det är dags att göra min röst hörd, precis som jag ser er göra”, skrev hon då i ett inlägg på Instagram.

Expressen har varit i kontakt med Elin Härkönen som avböjer kommentar just nu.

Elin Härkönen om chocken efter Paolo Robertos sexköp:

Elin Härkönen om chocken efter Paolo Robertos sexköp

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.