Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elin Härkönen slår tillbaka mot ryktena: ”Orkar inte”

Det tog slut mellan paret, och det dröjde inte länge innan hon tog bort honom på sociala medier.
Foto: Anna-Karin Nilsson
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Elin Härkönen, 26, bröt kontakten med dåvarande pojkvännen Paolo Roberto, 51, när han åkte fast för sexköp i våras.

Sedan dess har de synts tillsammans och de båda följer åter varandra på sociala medier, vilket lett till spekulationer om huruvida de är ett par igen.

Något som Elin Härkönen dementerar bestämt på sin blogg. 

Vi är inte tillsammans, punkt”, skriver hon.

Efter att Paolo Roberto, 51, togs på bar gärning efter att han köpt sex i maj i år tog förhållandet med Elin Härkönen, 26, slut. Han framträdde i TV4:s Nyhetsmorgon och berättade om sexköpet redan dagen efter.

Det dröjde inte länge förrän hon tog bort honom på sociala medier.

I podcasten ”Assefa Schlingmann” berättade Härkönen i juni att hon hade svårt att minnas de första dygnen efter att nyheten briserade och att hon gått i terapi för att bearbeta det som hänt.

26-åringen berättade hur hon såg på det som hänt.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen, sa hon då.

Härkönen: ”Orkar inte med mer spekulationer”

Sedan dess har relationen dem emellan förbättrats, och de har setts tillsammans och följer återigen varandra på sociala medier. I oktober berättade Härkönen för Aftonbladet att de fortfarande är vänner.

– Grejen är att vi är vänner. Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv. Det kanske är svårt att förstå om man inte har varit i den här situationen själv, sa hon.

Efter det har spekulationer om att de skulle vara ett par igen florerat i sociala medier, något Elin Härkönen nu bestämt dementerar i ett inlägg på sin blogg.

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva. Men får knappt fram ett ord. Jag orkar inte med mer spekulationer, skvaller och falska rykten. Vi är inte tillsammans, punkt”, skriver hon.

Elin Härkönen: ”Tror jag gick ut och sprang, grät, skrek”

I podcasten ”Assefa Schlingmann” berättar Elin Härkönen att hon i början hade svårt att sova och minnet är diffust.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.