Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elin Härkönen: ”Jag har aldrig varit kär förrän nu”

Så träffade Elin Härkönen nya kärleken
Elin Härkönen och Anthony Yigit blev ett par tidigare i år.
Foto: Instagram.
Elin Härkönen och Anthony Yigit.
Foto: Instagram.
Elin Härkönen.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND

Elin Härkönen har hittat kärleken igen efter uppbrottet med Paolo Roberto.

I podcasten ”Vuxensnack med Smail” berättar hon om känslorna för nye pojkvännen Anthony Yigit – och berättar samtidigt att hon aldrig känt så här förut. 

– Jag har aldrig varit kär förrän nu, vilket jag förstår nu. Det här är ju att vara kär på riktigt, säger hon.

Elin Härkönen, 27, är mest känd som träningsprofil och en av deltagarna i TV4:s ”Elitstyrkans hemligheter”. Efter det stormiga uppbrottet med exet Paolo Roberto, 51, berättade hon i somras att hon funnit kärleken igen – i proffsboxaren Anthony Yigit, 30.

Paret träffades under inspelningen av ”Elitstyrkans hemligheter” förra året, och på Instagram har man kunnat se kärleksförklaringarna avlösa varandra.

Jag skulle kunna sitta fast med henne hela livet, och det hoppas jag att jag får göra, med eller utan handbojor!”, skriver Yigit på Instagram till en bild där paret håller fram ett par handbojor.

Elin Härkönen: ”Aldrig varit kär förrän nu”

Det var ifjol som Elin Härkönen och tv-profilen Paolo Roberto gick skilda vägar efter att han gripits för sexköp. Fram till i maj har ex-paret haft kontakt, men efter att Paolo Roberto berättat närmare om sexköpet i två podcasts, meddelade Elin Härkönen att hon bryter kontakten med honom.

I veckan medverkade Elin Härkönen i podcasten ”Vuxensnack med Smail”. Då berättade hon om känslorna för sin nye pojkvän – och berättade samtidigt om sina känslor i kärlekslivet överlag. 

– Jag har aldrig varit kär förrän nu, vilket jag förstår nu. Det här är ju att vara kär på riktigt. Det är helt galet, säger Härkönen.

Hon fortsätter:

– Jag har ju trott att jag har varit kär, absolut. Men det här har jag aldrig varit med om. Så nu är jag väldigt, väldigt väldigt kär, säger hon.

Se mer:

Elin Härkönen: ”Tror jag gick ut och sprang, grät, skrek”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.