Elin Härkönen är återförenad med kärleken Anthony Yigit

Foto: Karin Törnblom / IBL

Träningsprofilen Elin Härkönen delar sin kärlekslycka på sociala medier.

Samtidigt avslöjar hon kärleksparets framtidsplaner.

”Ja, han är hemma”, skriver hon på Instagram.

Förra sommaren avslöjade Elin Härkönen, 28, kärleksrelationen till boxaren Anthony Yigit, 30. I februari berättade profilen att pojkvännen skulle flytta till Miami, för att satsa helhjärtat på boxningen.

Men nu verkar Anthony Yigit vara tillbaka på svensk mark. På Instagram delar Elin Härkönen en kärleksfull bild med texten: ”Ja, han är hemma”.

https://www.instagram.com/p/ChJ5X3bjF1p/

På sin blogg skriver hon mer detaljer kring känslorna.

”Vet inte hur många gånger jag tittat på honom i dag och sagt högt: tänk att du är här nu. Distansförhållande i sex månader. Mitt liv fortsatte här hemma i Sverige, med samma boende och rutiner men utan honom. Medan han flyttade till andra sidan jorden för att följa sin dröm. En ny plats, nya människor och nya rutiner”, skriver hon och fortsätter:

”För hor honom har tiden stått still säger han, och för mig har den fortsatt”.

Hon avslöjar också de nya framtidsplanerna.

”Det är dags att skapa nya rutiner i Sverige, tillsammans. För efter sex månader i USA utan match blev det dags för honom att åka hem för att ge satsningen en chans i Europa. Äntligen kan vi börja vårat liv tillsammans”.◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.