Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elena Belles tips – svaret på bråkfrågan i nya relationen med Gleb Savchenko

Foto: Instagram
Elena Belle svarar på frågan om bråk.
Foto: Instagram
Elena Belle om hur länge de har varit ihop.
Foto: Instagram
Elena Belle berättar om sitt liv på Instagram.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Elena Belle och nya kärleken Gleb Savchenko verkar kära och lyckliga. 

Nu delar hon med sig av relationsdetaljer, som hur pojkvännen går ihop med dottern och vad hemligheten till ett bra förhållande är, under en frågestund på Instagram.

”Det är en av de viktigaste sakerna i en bra relation”, skriver den tidigare Hollywoodfrun. 

Det har gått två år sedan svenska Hollywoodfrun och modellen Elena Belle, 36, förlorade sin make Michael Theanne. Han föll plötsligt ihop nära parets hem i Los Angeles och dog i en massiv hjärtattack.

I dag bor Elena Belle med sin dotter Luna, 4, i en lägenhet i West Hollywood, Los Angeles. Hon har kvar huset som hon och maken bodde tillsammans i men hyr för tillfället ut det.

I fjol fann hon kärleken i dansaren Gleb Savchenko, 38, känd från amerikanska ”Dancing with the stars”. De träffades genom gemensamma vänner.

I en frågestund på Elena Belles Instagram berättar hon nu att de varit ihop i nio månader.

”Tiden flyger iväg”, fortsätter hon. 

Så går Gleb ihop med dottern

Dessutom svarar Ellena Belle på en fråga om de någonsin bråkar med varandra. 

”Ärligt talat så bråkar vi aldrig, våra personligheter fungerar riktigt bra ihop. Nyckeln för att inte bråka är kommunikation. Det är en av de viktigaste sakerna i en bra relation. Berätta alltid för någon hur du känner även om det bara är något löjligt. Ingen kan läsa tankar”. 

Elena Belle berättar också att den nya pojkvännen går riktigt bra ihop med dottern. 

”Hon älskar Gleb och hans döttrar. När han kommer över vill hon mysa med honom och jag får inte vara med. Vi är bara kvinnor runt Luna så hon behöver den där mansenergin”, förklarar den tidigare Hollywoodfrun. 

Elena Belles sorg efter makens bortgång: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.