Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elena Belles stora förvandling

Elena Belle .Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Natascha Peyre.Foto: / NIKLAS HENRIKCZON EXPRESSEN
Dhani Lennevald och Natascha Peyre. Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES DAVID SICA
Elena Belle.Foto: / NIKLAS HENRIKCZON EXPRESSEN
Elena Belle och Marina från bland annat Farmen.Foto: / NIKLAS HENRIKCZON EXPRESSEN

Skandaldrottningen Natascha Peyre blev Elena Belle och bytte festliv och "Paradise hotel" mot lyxigt familjeliv och "Svenska Hollywoodfruar".

Men när det begav sig var "Paradise hotel"-profilen hetast på de mest avklädda festerna, och åkte på barturné över hela landet.

Här är de privata bilderna från de vilda festerna

Hon var Natascha Peyre från "Paradise hotel" med hela svenska folket, och prydde löpsedel efter löpsedel med nakenskandaler. Men festdrottningen bytt både liv och namn. 

Nu är hon Elena Belle, en av profilerna i "Svenska Hollywoodfruar", och väntar barn med maken Michael Theanne.

Blev känd i Paradise hotel

Men så har det inte alltid varit. Efter sin medverkan i TV4:s "Paradise hotel" 2005 blev Natascha Peyre rikskänd för sina plastikopererade silikonbröst och sitt platinablonda svall. Med Michael Brinkenstjärna som manager hamnade Peyre på klubbar och krogar i hela Sverige under en lång barturné, där hon skapade skandaler och tidningsartiklar vart hon är kom. 

Men festerna var inte alltid roliga för Peyre. I "Stjärndagboken" från Expressen Fredag 2005 beskriver hon hur hon inte kunde sova om natten för att en okänd kille bankade på hennes hotellrumsdörr. Under jobb i Ystad var skandaldrottningen inte imponerad av klientelet.

"Det var rätt tråkigt, med Viking line-känsla och Viking line-människor" skriver Natascha Peyre.

Natascha Peyre gjorde dock det bästa av festsituationerna - på bilderna i "Stjärndagboken" ses hon festa vilt med både tjejer och killar – klädd i BH eller djupt urringade miniklänningar.

Var otrogen tre gånger 

"Paradise hotel"-profilen beskriver också hur hon umgås med pojkvännen David Lotfi, som hon träffade under "Paradise hotel". 

I programmet var David Lotfi otrogen mot Peyre med Marie Plosjö tre gånger, men paret fortsätter trots det vara tillsammans även efter inspelningarna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.