Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elena Belles sorg över dotterns pappaönskan

Elena Belles svar på Instagram Story.
Elena Belle med maken och dottern.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Elena Belle.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Efter makens tragiska bortgång valde Elena Belle att flytta med dottern Luna, och gör sitt bästa för att hantera sorgen över att bli änka.

Nu berättar ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen om Lunas saknad efter sin pappa – och varför hon alltid kommer berätta om Michael Theanne för dottern.

”Hon saknar honom och frågar ofta om honom, det krossar mitt hjärta”, skriver Elena Belle på Instagram story.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle, 35, förlorade oväntat maken Michael Theanne, när han plötsligt gick bort i en hjärtattack i samband med en hajk i februari.

Nu har hon och snart treåriga dottern Luna flyttat från huset de bodde med Theanne i, till en lägenhet med säkerhetspersonal dygnet runt, då Belle kände sig osäker ensam i huset efter inbrottsförsök.

I en fråga-svar-stund på Instagram story berättar hon om sitt och dotterns liv i det nya hemmet.

”Mår du bättre i ditt nya hem?”, frågar en följare.

”Nu när jag är ensam med Luna känns det bättre att vara här. Det är alldeles vid parken, så Luna älskar det”, skriver Elena Belle.

På frågan om hur hon mår efter den traumatiska våren skriver Elena Belle:

”Jag frågar mig själv det ibland. Det går nog upp och ner. Men det är bara att kämpa vidare”.

Elena Belles beslut för dotterns framtid

Dottern Luna Belle trivs i det nya hemmet, men verkar fortfarande sakna sin älskade pappa, och prata mycket om honom. Elena Belle skriver om dotterns saknad efter Michael Theanne, och hyllar Lunas styrka.

”Hon saknar honom och frågar ofta om honom, det krossar mitt hjärta. Men jag tror hon klarar sig okej, hon är en modig och stark liten flicka”, tycker Elena Belle.

En följare undrar dock om Elena Belle kommer träffa en ny man, och i så fall säga till dottern att det är den mannen som är hennes pappa – något som får Hollywoodfrun att reagera.

”Nej! Varför skulle jag säga det. Hon vet mycket väl vem hennes pappa är och kommer alltid att veta det”


Elena Belles tårar – efter Montazamis ord:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.