Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elena Belles ord om sorgen: ”Måste få läka”

Tv-stjärnan om sorgen efter makens död
I mars dog Elena Belles make Michael Theanne, 45 år gammal.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
I mars dog Elena Belles make Michael Theanne, 45 år gammal.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

I mars dog Elena Belles make Michael Theanne, 45 år gammal. 

De senaste månaderna har hon och dottern Luna, 2, försökt bearbeta det som hänt – och beskriver det som en berg- och dalbana.

– Vi har nog gått igenom de flesta känslorna, säger hon till Aftonbladet

Förre detta hollywoodfrun och tv-profilen Elena Belle, 34, förlorade i mars sin make Michael Theanne. Han var ute och rastade parets hundar i närheten av hemmet i Hollywood Hills när han kollapsade och dog. 

I dag försöker hon göra det som känns bäst för sig själv och dottern Luna, 2. Bland annat ska de lämna USA för att hälsa på familjen i Europa. 

– Det går upp och ner, lite som en berg- och dalbana. Ibland gråter vi, ibland skrattar vi till alla fina minnen vi har och ibland är vi arga. Vi har nog gått igenom de flesta känslorna, säger hon till Aftonbladet

Dottern Luna ställer dagligen frågor om sin pappa och Elena Belle säger att hon saknar maken varje dag. Hon vet inte hur framtiden kommer att se ut. 

– Just nu måste vi bara få läka och vara. Framtiden vet jag inte. Jag tror att vi stannar kvar i LA. Vi kommer att åka fram och tillbaka till Europa ganska mycket till och från familj. Den enda planen vi har är att åka till Disney world i Miami med Luna.

Om Michael varit vid liv i dag hade Elena Belle sagt hur mycket hon älskar honom. 

– Men jag hade nog satt ett ultimatum om rökningen och att han skulle ta hand om sig själv.

”Michael var en underbar make”

Tidigare har Elena Belle berättat att maken dog av en hjärtattack, till följd av en hjärt- och kärlsjukdom som ingen visste att han hade.

– Det var helg, vi skulle ha en familjedag och ta Luna till Santa Monica. Medan jag gav Luna frukost och klädde på henne skulle han ta hundarna på en kort hajk. Men han kom aldrig mer tillbaka, sa Elena Belle då. 

Hon berättade även hur hon pratade med dottern Luna, 2, om hennes pappa. 

– Jag har sagt till Luna att pappa har rest och den här gången kommer det ta lång tid innan vi ses igen. Han är i ett ställe som heter ”himlen”, men finns också i hennes hjärta och han älskar henne. Vi pratar om honom dagligen. Michael var en underbar make och pappa till Luna, han älskade sin familj och vi honom. 

Elena Belle har varit ett känt ansikte för svenskarna sedan 2005, då hon var med i ”Paradise hotel”. Efter realityserien lämnade hon landet för en modellkarriär i USA. 2016 gjorde Elena Belle comeback i tv-rutan i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.