Elena Belles kärleksglädje efter makens tragiska död

Michael Theanne gick ut med hundarna – men kom aldrig tillbaka. Nu lever Elena Belle och dottern Luna ett liv utan honom – men varje dag bär de med sig Michael Theanne.
Foto: Privat.
”Jag vill inte att han ska vara bortglömd, att hon ska glömma bort att han existerade. Vi pratar väldigt mycket. Hon undrar väldigt mycket, häromdagen frågade hon: ”Vad är himlen?”, säger Elena Belle om dottern Luna.
Foto: Privat.
”På ett sätt var det bra att hon var liten, det hade nog varit mer traumatiskt för henne om hon var tio år”, säger Elena Belle om dottern.
Foto: Privat.
Elena Belle hette från början Natasha Peyre – nu har hon släppt en bok om sitt liv.
Foto: Foto: TV3/Susanne Kindt
”Man bygger upp sitt liv med någon, skaffar barn och tror att man ska vara med varandra för alltid. Och sedan dör han från en dag till en annan”, säger Elena Belle.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Paret gifte sig på en paradisö.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Elena Belle var tidigare med i ”Svenska Hollywoodfruar”.
Foto: FOTO: JOHNNY WOHLIN/TV3
Svenska Hollywoodfruar.
Foto: TV3
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
1 / 10

Premium: Elena Belle har gått igenom ett svart hål och kommit ut på andra sidan.

Efter att hennes make Michael Theanne tragiskt gick bort i fjol har hon gått i terapi sedan första dagen efter dödsfallet, planerat om livet för henne och dottern Luna och skrivit en bok.

– Jag mår i allmänhet väldigt bra, jag försöker göra mitt bästa med min dotter och spendera mycket tid med henne. Men man måste ju gå vidare. Det har gått ett tag. Jag tror att han hade velat att jag skulle gå vidare, han kommer ju alltid vara med, säger hon till Expressen.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Alla kunder kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se i din prenumeration.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Högerblocket splittrat – L redo göra upp med S

Premium: ”Vi är valda för att samarbeta” • M och KD skeptiska

MP:s svåra roll utanför regeringen: ”Är kluvet”

Premium: Går i opposition – efter sju år • Över 50 lämnar sina jobb

Budgetstriden: Så stort blir jobbskatteavdraget

Premium: TABELLER: Nytt avdrag nästa år • Fokus på låga och medelhöga inkomster