Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elena Belles kärleksglädje efter makens tragiska död

Michael Theanne gick ut med hundarna – men kom aldrig tillbaka. Nu lever Elena Belle och dottern Luna ett liv utan honom – men varje dag bär de med sig Michael Theanne.
Foto: Privat.
”Jag vill inte att han ska vara bortglömd, att hon ska glömma bort att han existerade. Vi pratar väldigt mycket. Hon undrar väldigt mycket, häromdagen frågade hon: ”Vad är himlen?”, säger Elena Belle om dottern Luna.
Foto: Privat.
”På ett sätt var det bra att hon var liten, det hade nog varit mer traumatiskt för henne om hon var tio år”, säger Elena Belle om dottern.
Foto: Privat.
Elena Belle hette från början Natasha Peyre – nu har hon släppt en bok om sitt liv.
Foto: Foto: TV3/Susanne Kindt
”Man bygger upp sitt liv med någon, skaffar barn och tror att man ska vara med varandra för alltid. Och sedan dör han från en dag till en annan”, säger Elena Belle.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Paret gifte sig på en paradisö.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Elena Belle var tidigare med i ”Svenska Hollywoodfruar”.
Foto: FOTO: JOHNNY WOHLIN/TV3
Svenska Hollywoodfruar.
Foto: TV3
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
1 / 10

Premium: Elena Belle har gått igenom ett svart hål och kommit ut på andra sidan.

Efter att hennes make Michael Theanne tragiskt gick bort i fjol har hon gått i terapi sedan första dagen efter dödsfallet, planerat om livet för henne och dottern Luna och skrivit en bok.

– Jag mår i allmänhet väldigt bra, jag försöker göra mitt bästa med min dotter och spendera mycket tid med henne. Men man måste ju gå vidare. Det har gått ett tag. Jag tror att han hade velat att jag skulle gå vidare, han kommer ju alltid vara med, säger hon till Expressen.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Kan vi låta dottern köpa vårt hus till underpris?

Premium: Om rättvisa mellan barnen • Birgitta Piper: ”Gynna ett barn kan ha ett högt pris”

Så slutar du älta – 10 enkla knep som lugnar hjärnan

Premium: Professorn: ”Psykologisk hackning” • Prata om dig själv i tredje person

Hustrun till gängkriminell valdes in i S-förening

Premium: Hoppade av när hon fick frågor