Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elena Belles hjärtskärande ord efter makens hastiga död

Den svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne kollapsade nära sitt hem på söndagen, och dog.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Nu skriver Elena Belle på Instagram om sin svåra sorg, och chocken efter makens bortgång.
Foto: Instagram.
I höstas medverkade hon i TV3:s succéserie ”Svenska Hollywoodfruar” för fjärde gången tillsammans med Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Siv Cotton.
Foto: DANIEL SAHLBERG / TV3

Den svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne kollapsade nära sitt hem på söndagen, och dog.

Nu skriver Elena Belle på Instagram om sin svåra sorg, och chocken efter makens bortgång.

”Mitt hjärta blöder och jag kan inte förstå att det är sant”, skriver Elena Belle på Instagram.

Det var på söndagen lokal tid som ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belles make Michael Theanne föll ihop nära parets hem, och hastigt gick bort.

45-åringen arbetade som manager för DJ:s och artister som Steve Aoki och Cheat codes, och har tillsammans med Elena Belle dottern Luna.

Nu skriver Elena Belle om sin sorg efter det chockartade dödsfallet.

”Michael, min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappan Luna någonsin hade kunnat önska sig. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma personen vi träffat”, skriver Elena Belle.

Elena Belles sorg efter makens död

Hon fortsätter att skriva att hon kommer låta hans minne leva vidare i deras dotter.

”Mitt hjärta blöder och jag kan inte förstå att det är sant. Men det jag kan lova dig är att jag kommer låta Luna veta hur fantastisk du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för evigt tacksam för tiden vi fick tillsammans och kommer vårda alla fina minnen vi har. Vi kommer mötas på den andra sidan en dag, min älskade”, skriver Elena Belle i sorg.

Under den fruktansvärda tiden har Hollywoodfrun fått stöd av nära och kära, och tackar också de som har stöttat henne på sociala medier.

”Jag älskar dig med hela mitt hjärta och själ, vila i frid min ängel Michael. Tack till alla våra fantastiska vänner och familj som har funnits vid vår sida under den här hemska tiden. Jag älskar er allihopa”.

https://www.instagram.com/p/B9OLoBelx7y/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.