Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Elena Belles framtidsplan med maken krossades

Elena Belle.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Elena Belle med bortgångna maken Michael Theanne.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

I höstas berättade Elena Belle i en intervju med Expressen om sin livsförändring med maken – de letade hus i Europa och planerade ett stort Afrika-äventyr.

Men den 29 februari avslutades Michael Theannes liv hastigt och oväntat, och han lämnade Elena Belle och deras 2-åriga dotter efter sig.

”Mitt hjärta blöder”, skriver Hollywoodfrun på Instagram.

2005 blev Elena Belle, 34, ett känt ansikte för svenskarna i ”Paradise hotel”, då under namnet Natacha Peyre. Efter sin medverkan i realityserien lämnade hon landet för en modellkarriär i USA.  

2016 gjorde Elena Belle comeback i tv-rutan i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”. Samma år gifte hon sig med kärleken Michael Theanne, mangager till några av världens mest kända dj:s som Steve Aoki och Deorro. 

Elena Belle har berättat att dottern Luna Belle, 2, blev till på bröllopsnatten.

Elena Belle och Michael Theanne träffades 2015 på Ibiza, och gifte sig året därpå på Bora Bora.
Foto: Instagram

För bara några månader sedan berättade Elena Belle i en intervju med Expressen om livet med Michael Theanne i Hollywood Hills.

– Jag älskar familjelivet och att vara mamma. Det är det bästa som hänt mig, sa hon.

Elena Belle avslöjade också att hon och maken hade förändringar på gång – och det fanns många drömmar att uppfylla.

– Vi pratar om att byta stad och kanske flytta till Miami i framtiden. Vi letar även efter ett sommarhus på Ibiza, berättade hon.

Paret delade också en gemensam dröm om att se mer av världen tillsammans. 2020 var tanken att familjen skulle komma till Stockholm, och återvända till platsen där de gifte sig, Bora Bora. Dessutom planerade de ett Afrika-äventyr 2021. 

– Vi planerar att resa mer och se nya platser. Afrika planerar vi om två år, sa hon i intervjun.

Med sitt eget management-företag Seminal Music hade Michael Theanne stora framgångar, samtidigt började Elena Belle förra året fundera allt mer på nästa steg i sin karriär.

– Min dröm i framtiden är att ha ett litet medicinskt spa där det görs behandlingar. Men vi får se, sa hon.

Men den 29 februari hände det som inte får hända, och framtidsdrömmarna raserades. Michael Theanne kollapsade nära parets hem efter att ha varit på promenad med familjens hundar. Hans liv gick inte att rädda och han dog, endast 45 år gammal. 

Elena Belle skriver om det chockartade dödsfallet på Instagram:

”Michael, min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappan Luna någonsin hade kunnat önska sig. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma personen vi träffat”.

”Mitt hjärta blöder”, skriver Elena Belle på Instagram.

”Mitt hjärta blöder och jag kan inte förstå att det är sant. Men det jag kan lova dig är att jag kommer låta Luna veta hur fantastisk du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för evigt tacksam för tiden vi fick tillsammans och kommer vårda alla fina minnen vi har. Vi kommer mötas på den andra sidan en dag, min älskade.”

Familjen säger i ett uttalande till Billboard:

”Michaels otroligt varma, kärleksfulla och generösa själ påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vår familj om att få hantera den här förödande och plötsliga förlusten privat”.

Ljusen är tända för Michael Theanne.
Foto: Elenabelleofficial, Instagram Story

Familjen och vännerna kring Michael Theanne och Elena Belle har reagerat med förtvivlan på dödsbeskedet, och många uttrycker sitt deltagande. Inte minst kollegerna från ”Svenska Hollywoodfruar”.

Maria Montazami skriver i ett blogginlägg att hon är djupt tagen och lider med Elena Belle.

”Jag är så ledsen och kan inte fatta att detta är sant. Jag lider med Elena och deras fina dotter Luna”, skriver Montazami och fortsätter:

”Kram till er alla och ha Elena Belle i era tankar som har precis förlorat sitt livs största kärlek och pappan till hennes dotter Luna”.

I sociala medier har Elena Belle fått tusentals kommentarer från följare som vill visa stöd i den svåra situationen, bland dem Åsa Vesterlund och Gunilla Persson.

”Jag finns här för dig vad du än behöver”, skriver Hollywoodfrun Sofie Prydz.

”Tänker på dig och finns här”, skriver Rebecca Stella som också tidigare har synts i programmet.

I höstas medverkade Elena Belle i TV3:s succéserie ”Svenska Hollywoodfruar” för fjärde gången tillsammans med Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Siv Cotton.
Foto: DANIEL SAHLBERG / TV3

Theannes bäste vän Steve Aoki försäkrar Elena Belle på Instagram att han kommer att finnas där för henne och dottern. I ett inlägg på sin egen sida uttrycker han stor sorg:

”Jag är så förkrossad. Fan. Jag älskar dig så mycket. Jag älskar dig bror. Jag älskar dig och saknar dig så mycket.”

”Jag kommer att vaka över min guddotter Luna för resten av livet”. 

”Jag är förkrossad”, skriver stjärn-dj:n Steve Aoki på Instagram.
Foto: Instagram

På Instagram skriver Elena Belle att hon ser det som sin uppgift att hålla minnet av Michael Theanne levande – allra mest för dottern Luna Belles skull.

”Hon såg upp till dig så mycket och kommer att göra det hela sitt liv, för jag ska berätta för henne vilken fantastisk människa du var. Jag älskar dig och kommer sakna dig för alltid.”


https://www.instagram.com/p/B9W6lZGFbVl/

Expessen har sökt Elena Belle.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.