Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elena Belles farväl till maken – starka hyllningen på festen

Den svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne kollapsade nära sitt hem.
Elena Belles make Michael Theanne gick tragiskt och plötsligt bortFoto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Elena Belle hedrade makens minne med en fest.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Elena Belles make Michael Theanne gick tragiskt och plötsligt bort, efter att ha gått på en hajk för drygt en vecka sedan.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen har nu hedrat minnet av honom med en dundrande fest där gästerna sprutade champagne och tatuerade in Michael Theannes initialer.

”Vi firade hans fantastiska själ i dag. Alla hans vänner och familj var där”, skriver Elena Bell, på Instagram.

Det var på söndagen den 1 mars som ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle, 34, drabbades av en stor sorg, när hennes make Michael Theanne, 45, gick bort hastigt.

Theanne hade varit på hajk med parets hundar när han föll ihop i närheten av sitt hem, och plötsligt dog.

Dagen efter skrev hon en hjärtskärande hälsning till sin make på Instagram.

”Michael, min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappan Luna någonsin hade kunnat önska sig. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma personen vi träffat”, skrev hon.

Elena Bell hedrade maken med fest

På måndagen hölls makens minnestund och i stället för att fokusera på den tunga förlusten firade deltagarna Michael Theannes liv.

”Vi firade hans fantastiska själ i dag. Alla hans vänner och familj var där. Vi ses på andra sidan, älskling. Jag älskar dig”, skriver Elena Bell, på Instagram.

På hennes bilder syns gästerna, som alla var klädda i vitt, spruta champagne och glatt umgås med varandra.

https://www.instagram.com/p/B9izfKrF7_d/

Även Elena Belles kolleger från ”Svenska Hollywoodfruar” var där för att hedra Michael Theannes minne. På en video som Gunilla Persson lagt ut på Instagram syns hon tillsammans med Maria Montazami och Siv Cotton, som alla visar sitt stöd till Elena Belle.

”I dag var en mycket emotionell dag då @officialelenabelle styrde upp en memorial service i Malibu. Massor av vänner och familj kom för att fira Michaels liv. Vita duvor släpptes ut och de är ju symbol för den heliga ande”, skriver Gunilla Persson.

Michael Theanne var manager till flera kända dj:s och musikproducenter, däribland Steve Aoki, som också fanns med på minnesfesten.

Deltagarna tatuerade Michael Theannes initialer

Där fanns dessutom en tatuerare som förevigade Michael Theannes initialer i bläck på flera av deltagarnas hud. Steve Aoki är en av dem som på bilderna visar upp sin nya tatuering.

Elena Belle valde att tatuera ”MT11” och dotterns namn Luna, skriver hon.

”Michael, du gav mig de bästa sex åren av mitt liv, du såg min själ, du trodde på mig, du älskade mig som ingen annan, och du gav mig den största gåvan i livet, vår lilla flicka Luna”, skriver hon på Instagram.

Sedan makens bortgång har Hollywoodfrun fortsatt skriva om honom på sina sociala medier, och hylla honom med fina bilder och texter. 

Parets dotter Luna tillsammans är två år gammal och tillsammans med en bild, där Michael Theanne och dottern Luna sitter bredvid varandra och äter, skrev Elena Belle för några dagar om sin saknad och hur hon ska fortsätta berätta om Theanne för deras dotter.

”Det här är en av mina favoritbilder på dig och Luna. Hon såg upp till dig så mycket och kommer göra det hela livet, för jag kommer berätta för henne vilken fantastisk person du var. Jag älskar dig och kommer sakna dig för alltid”, skriver hon.

Expressen har sökt Elena Belle för en kommentar.

Foto: Instagram/Elena Belle
Steve Aioki (till vänster) tatuerade in Michael Theannes initialer.Foto: Instagram/Elena Belle
Foto: Instagram/Elena Belle
Foto: Instagram/Elena Belle
Michael Theanne föll ihop efter att han varit ute med hundarna.Foto: Instagram/Elena Belle
Foto: Instagram/Elena Belle
https://www.instagram.com/p/B9h3H0bn7DK/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.