Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elena Belles brytning med A-teens-stjärnan

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: KRISTER LARSSON
Dhani Lennevald och Natacha Peyre – numera Elena Belle.Foto: OLLE SPORRONG
Foto: JONAS LEMBERG
Foto: OLLE SPORRONG

Innan hon blev profil i "Svenska Hollywoodfruar" var Elena Belle känd som Natacha Peyre från "Paradise hotel" – och som flickvän till Dhani Lennevald från A-teens.

Nu berättar Hollywoodfrun varför paret bröt upp efter tre år tillsammans som kärlekspar.

– Det tog slut för att jag kände att vi växte ifrån varandra. Vi var så himla unga när vi träffades, säger Elena Belle i webbprogrammet "Svenska Hollywoodfruar – i fokus".

I dag lever "Svenska Hollywoodfruar"-profilen Elena Belle, 32, ett lyckligt familjeliv med maken Michael Theanne och deras gemensamma dotter Luna.

Men hennes liv har förändrats drastiskt sedan hon först flyttade till Los Angeles 2008. Då hette hon fortfarande Natacha Peyre, och var känd från dokusåpor och som glamourmodell. Dessutom flyttade hon till USA med pojkvännen Dhani Lennevald, känd från A-teens.

Paret var tillsammans i tre år, och gjorde slut 2010. Nu berättar Elena Belle om relationen i intervjuprogrammet "Svenska Hollywoodfruar - i fokus" på Viafree.

– Jag och Dhani hade en jättefin relation och han är en jättefin kille. Vi var tillsammans rätt länge och han familj tog verkligen in mig som en familjemedlem, berättar hon i programmet.

Tacksam över tiden

Hon förklarar hur viktig den tiden i hennes liv var.

– Den tiden var väldigt viktig för mig, för jag var ju så skadad från min barndom, med allt det här att jag ville ha mycket uppmärksamhet. Jag var helt ute och cyklade på alla sätt, men de tog verkligen in mig med kärlek och hans mamma blev lite som en mamma för mig, sa att så här kan du inte göra och så. Det kändes som att jag mentalt blev mycket stabilare så jag är evigt tacksam, säger hon i intervjun.

Efter tre år tillsammans tog förhållandet slut, men Elena Belle är tacksam över tiden de hade tillsammans.

– Det tog slut för att jag kände att vi växte ifrån varandra. Vi var så himla unga när vi träffades, men jag känner ändå att den tjejen som får honom är riktigt lyckligt lottad… Han är en jättefin kille, men då när det tog slut kände jag att jag behövde gå vidare. Man söker sig ju till olika grejer i olika delar av livet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.