Elena Belles utmaning efter makens död: ”Väldigt tuff tid”

Elena Belle berättar sanningen om makens död
Elena Belle.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Michael Theanne och Elena Belle var ett par mellan 2016 och 2020. Theanne dog 29 februari. Han blev 45 år gammal.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Hollywoodfrun Elena Belle uppfostrar dottern Luna själv, efter att maken Michael Theanne avled tragiskt i mars.

Nu går hon igenom en tuff period med dottern – något hon berättar om på sociala medier.

”Jag vill bara inte att alla ni mammor där ute ska tro att era barn är galna och att barnen på sociala medier inte är det. Vi måste vara äkta”, skriver hon på Instagram Story.

Det var i mars som ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle tragiskt förlorade sin make Michael Theanne. Theanne, som var manager åt några av världens största DJ:s, gick ut på en hajk på morgonen, men kollapsade i närheten av hemmet, och dog i en hjärtattack.

Elena Belle har sedan dess varit öppen med sin sorg på sociala medier, och lagt allt fokus på dottern Luna Theanne, 2. För att känna sig trygg flyttade Belle med dottern till en lägenhet, från det stora huset där de hade bott med maken.

Efter makens tragiska död får Elena Belle uppfostra dottern på egen hand, och även om hon visar upp dottern mycket på sociala medier, erkänner hon nu att det inte är hela sanningen.

Blev utslängda från restaurang

”Jag har fått många meddelanden från er om hur lugn och väluppfostrad Luna är. Det här visar bara hur galet Instagram är. Jag väljer att visa några sekunder där allt ser perfekt ut. Jag går igenom en väldigt tuff tid med Luna där det är omöjligt att lugna ner henne när hon blir galen”, skriver Elena Belle på Instagram Story.

Hon ger som exempel att hon blivit ombedd att lämna en restaurang med dottern, för att 2-åringen förde sådant liv.

”Vi blev utslängda från en restaurang mitt under middagen (på ett artigt sätt så klart) men ändå. Jag lämnar det där haha. Men jag vill bara inte att alla ni mammor där ute ska tro att era barn är galna och att barnen på sociala medier inte är det. Vi måste vara äkta”, skriver hon.

Maria Montazamis ord som får Elena Belle att bryta ihop.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.